|
Бугарска музика |
Внеси реплика | страница <1 3233343536 45> |
Автор | ||||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Aj ve molam stajte go textot na Anelia - Nezno s l'zha
Refreno ide vaka : vjarvav slepo v'v tebe i na vsjaka tvoja l'zha l'gal si me a nea si pregrshtal nezhno v noshta |
||||
|
||||
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Как е сега Джони - Много специално поздравче за тебе Джони - от Трио Спешен Случай. Карай Джони - Трио Спешен Случай Пада летен здрач, Джони свири пак свойто кънтри насред селото. Припев: Карай Джони, карай всичко тече, но уви не всичко се пие. Половин век, хич не беше лек, като мравки тук живеехме. Припев... Не една мечта всеки обеща, но на думи как да вярваме. Припев... Хора без земя, и земя сама, пак ще ражда само бурени. Припев... Колко плач, колко страх помнят душите ни а светът зад стената си свиркаше. Припев... Изменето од m__g__ - 30.Мај.2007 во 09:12 |
||||
John Lennon
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
nemozam da ja podnesam,od patiki me vadit
|
||||
Flower Power
|
||||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Biotix
Нов член Регистриран: 07.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Битно ПЛАГИЈАТ е.... Али да подобро е од некоја Payner ГЛУПОСТ..... |
||||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Да да - разбира се че има българската песен на Juno Оди и си я слушай "God is God" http://www.youtube.com/watch?v=VPNcwWM0qlA И кой и защо ме прати на БАН аааааа? некой Бугератор ли го направи? Въпрос на форума на Juno Reactor: Have you heard the Bulgarian entry to the '07 Eurovision Song Contest, Voda by Elitsa Todorova & Stoyan Yankulov? It's quite nice song, but I think the bassline is straight from the "Tetsujin" by Juno Reactor and Don Davis. Might be that I'm unaware of possible work/treaty between the duo and Ben Watkins or that kind of background beat is thought to be too general, in which case I apologize for the duo. и отговора: I've been getting loads of myspace mail re this... Good on 'em, I hope they win, I've plagiarised so much from Bulgaria, it is there turn, bass line is a bit Masters of the Universe but hey so what. I think she should sing on a Juno Tune, there's is to good to win the Eurovision surely? Значи до сега Вода е плагиат на Navras Master of the Universe Tetsujin Море Сокол Пие Павле ми Пие Море Митра Пере Изменето од m__g__ - 26.Мај.2007 во 10:45 |
||||
Biotix
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ДА, МОЖАМ да постирам во "Мѕзика" ...!!!! |
||||
Biotix
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Абе българчета најди го новиот албун на Juno Reactor и ке си ја најдеш "българската" песна.... која е иста на оригиналот , са разлика од српската.... |
||||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Значи видя че българската е плагият а за сръпската и албанската викаш че са съвсем различни И след тези твърдения смяташ ще можеш да постираш в "Музика"??? |
||||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Хичдане типука - Замунда Банана Бенд Лесно е на таз земя нещо тебе да ядоса, гледа твоето глава, ако може цапардоса, виснали проблемите са право от дървото, капят върху теб сега, мъчат влязат ти дълбоко, но недей да ревеш, ами реши въпроса, отвори си очите за рецепта проста, йо-оо. Припев (х2): Брой до три, глътни малко въздух и усмихни, махни с ръка в страни, ай-ай-ай-ай-ай и хичдане типука! Хичдане типука (4). Гледай на живота само от високо, даже синьото море до колене е дълбоко, о-о. Пътя е с бодли, ти обаче ходи босо, нищо в тоя свят няма тебе да ядоса, йо-о. Си спокоен като стадо спящи крокодили, ъ-ъ нервите ти издържливи са като камили, йооо! Припев (х8): брой си ги до осем |
||||
Biotix
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Pa normalno deka nema da ti se svigja... Bugarska Muzika ???? Tie kutrite si nemaat ni cista izvorno narodna muzika, a kamo li nesto moderno ovo ono.... Posledno nesto sto slusav bese bugarskata eurosong pesnica....... Plagijatori zivi,,,,, Sramota |
||||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
еми, што да се каже за блгарската музика..... во недостиг на креативност, идеи и оригиналност, решение е плагијат................ама запамтете БЛГАРЧЕТА: СЕКОЈА КОПИЈА Е БЛЕДА КОПИЈА НА ОРИГИНАЛОТ!!!!!!!!!!
|
||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||||
морски
Сениор Регистриран: 24.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Уиски с фъстъци - Уикеда
Не съм аз нещо особено не съм даже красив, не умея да говоря хубаво, такъв съм си мега свенлив. Видях я там самотна на бара - въртеше унесено кутия вносни цигари. Видях също, че гледат я всички аз пък се опитах да я почерпя фъстъчки, върти се не спира кутията вносни цигари, а на мен под лъжичката взе да ми пари. Бонд, Джеймз Бонд, чух се да казвам, отговора и знаете всички, въздъхнах отчаяно и се обърнах към моето уиски и мойте фъстъци. Уиски с фъстъци и от време на време бадеми. Естествено е всичките сутрини да ме боли глава. Това се случва на хиляди българи, европа не я трогва това, че пия сам - ето какво ме тревожи, самотата е тъжна, скучна, досадна. Имам случайно някаква работа, нищо че не съм упорит, работлив, закъснявам разбира се не влагам старание, шефа ме заплашва всеки ден с уволнение. Вън, вън, чух го да кряска, как отговорих аз знаете всички, въздъхнах отчаяно и се запътих към моето уиски и мойте фъстъци. Уиски с фъстъци и от време на време бадеми. Знам, че адски е глупаво и банално дори, исках да кажа нещо хубаво, интелигентно нещо нали, а то пък виж какво се получи, младите от това какво ще научат. Не нямам, нямам какво да ви дам, нищо не мога и нищо не знам. Ключа съм забравил и не е това мойта барака, не ми харесва тук, но какво ли има оттатък. Цигарите са вредни ужасно за здравето, защо не ги оставих още на времето, нищо не мога и не знам не, не, не нямам, нямам какво да ви дам освен - Уиски с фъстъци и от време на време бадеми. Изменето од морски - 15.Мај.2007 во 22:37 |
||||
Внеси реплика | страница <1 3233343536 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |