![]() |
|
*****ИЛИ***** |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 664> |
Автор | |
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
рок
овошна салата или вафла?
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Аеродром Санторини/Мајорка? |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Мора прво да потпрашам политичко да не е прашањето
![]() |
|
![]() |
|
Mushu ![]() Сениор ![]() ![]() ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
Овошна салата
Прошетка... на дожд или на сонце? ![]() |
|
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Санторини
Швепс/Пепси?
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Неее,онака ми дојдоа боитe:))
|
|
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Бразил
Холандија / Италија?
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
SVOJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
riba
narodno ili rok? Изменето од SVOJA - 16.Јуни.2014 во 13:54 |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
![]() |
|
:))
Сладолед Капиштец/Аеродром?
Изменето од Valerija - 10.Јуни.2014 во 21:52 |
|
|
|
![]() |
|
Море
Плава боја/портокалова?
Изменето од Valerija - 10.Јуни.2014 во 21:42 |
|
|
|
![]() |
|
Сонце,ама не многу јако
Аргентина /Бразил (СП)?
|
|
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
,,,,shveps idian tonic,,
,,,riba ili morski svet/cvet/,,? |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Е тогаш со чисто срце плава ќе си пишам
![]() А ако некој алудира на политика нека види риба сум во хороскоп и таа им е омилена боја. ![]() Сладолед или лимонада |
|
![]() |
|
SVOJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
papagal
more ili planina? |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 664> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |