IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Драг ИДИВИДИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Драг ИДИВИДИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3233343536 100>
Автор
Порака Обратен редослед
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Статус: Офлајн
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2011 во 15:41
Драги ... пренесена е најгоре петицијата

Чекаме одговори
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2011 во 15:40
drag idividi, ova e spontana Peticija да
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2011 во 14:26
Драг идивиди, ова одамна сакам да ти го кажам:

Личиш на сликовница!!!!

Побогу, смени се!

а да, на запад ништо ново.
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2011 во 11:33
Drag IDIVIDI
aj stvarno idi pa vidi kako izgleda da vrtis pet strani so slikicki pred da stignes do interesnite PDF...stvarno,aj plizголема%20насмевка
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Sho-Sana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Ноември.2008
Поени: 2944
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sho-Sana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2011 во 19:17
Драг Иди-Види,

Оваа Кејти е сериозна!!! тајм%20аут
Ама, и јас сум сериозна, кога ти велам дека таа е сериозна. молитва
И сериозно ја поздравувам, и неа, и нејзината потреба-барање.големо%20гушкање

Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот,
- не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот.
Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2011 во 18:43
драг Идивиди, жити здравје оној глупавион подфорум Мода итн премести го некаде подолу, ако не сакаш да почнам да ти повраќам врз тоа  сликчињата болен
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2011 во 00:49
Drag IDI VIDI.....

..Jas ke si legnam , a ti pozanimavaj se so ostanatite..

..I nezaboravaj da zaklucis ...
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
BiBi_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
СТАРОСЕДЕЛЕЦ

Регистриран: 27.Мај.2010
Поени: 3175
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiBi_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2011 во 16:58
Драг ИДИВИДИ...навистина си ми драг, како поинаку да објаснам што секогаш пак ти се враќам? Не се вообразувај премногу, ни сама не знам зошто ама ете ме пак после долго време...не ми недостасуваше премногу ,а сепак доволно за да се измачам додека да се сетам на лозинката.

Што сакав друго да ти кажам.... хм, ми летна мислата,а и нема врска веќе,ионака брзам за на работа...

Нека не ти недостасувам многу, I'LL BE BACK ... SOON...кул

NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE!
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2011 во 22:23
Originally posted by Marko Polo 1 Marko Polo 1 напиша:

didi... nesto se razocarav od forumov vecerva... ama, toa e...

Ti??? so takaзбунетост

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2011 во 01:07
didi... nesto se razocarav od forumov vecerva... ama, toa e...
Incredible Blue
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2011 во 21:40
Драг ИДИВИДИ....

..ова што е случува со поднесените оставки на одредени членови не ми се допаѓа,од проста причина што ..што..па што ќе правиме останатите ако вака си одат...?затоа предлагам,да не ја прифаќаш оставката и да не им дадеш исписница...пошто ќе појдат на друг форум или блог и таму ќе не ругаат,а можеби и ќе се вратат овде,"проблечени" и не ќе можеме да ги препознаеме ..со денови и денови..!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Kastro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2008
Поени: 11937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kastro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2011 во 21:20
Drag IDIVIDI ..dzabe si ti tolku silen koga vo tvojava tema moze koj saka so saka da si pise i da si brise ...mislam sepak te posetuvaat sekakvi ,svesen sum za toa ...ama ja pa licno mrazam gluma i licemerie ,mrazam lagi i zadkulisni raboti ....ja moj dag idividi go socuvav postot u orginalno izdanie i ke ti go "dadam " ili vecerva ili denovive neka citaat site forumdzii ,neka se zabavuvaat ,neli tuka poentata e zabava i druzba ,ubavo e da znaeme tuka koj i kakov E...

Изменето од Kastro - 24.Септември.2011 во 21:22
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
Кон врв
vivi1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Легенда

Регистриран: 20.Јули.2005
Поени: 18941
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vivi1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2011 во 00:43
drag idividi..cuda se slucuvaatкул
vivi
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2011 во 16:20
Drag IDI VIDI ...ostani mi pozdraven

Изменето од laki_bu - 22.Септември.2011 во 19:20
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3233343536 100>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,406 секунди.