|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 3233343536 100> |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драги ... пренесена е најгоре петицијата
Чекаме одговори |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drag idividi, ova e spontana Peticija
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди, ова одамна сакам да ти го кажам:
Личиш на сликовница!!!! Побогу, смени се! а да, на запад ништо ново. |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag IDIVIDI
aj stvarno idi pa vidi kako izgleda da vrtis pet strani so slikicki pred da stignes do interesnite PDF...stvarno,aj pliz |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Иди-Види,
Оваа Кејти е сериозна!!! Ама, и јас сум сериозна, кога ти велам дека таа е сериозна. И сериозно ја поздравувам, и неа, и нејзината потреба-барање. |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг Идивиди, жити здравје оној глупавион подфорум Мода итн премести го некаде подолу, ако не сакаш да почнам да ти повраќам врз тоа сликчињата
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag IDI VIDI.....
..Jas ke si legnam , a ti pozanimavaj se so ostanatite.. ..I nezaboravaj da zaklucis ... |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИДИВИДИ...навистина си ми драг, како поинаку да објаснам што секогаш пак ти се враќам? Не се вообразувај премногу, ни сама не знам зошто ама ете ме пак после долго време...не ми недостасуваше премногу ,а сепак доволно за да се измачам додека да се сетам на лозинката.
Што сакав друго да ти кажам.... хм, ми летна мислата,а и нема врска веќе,ионака брзам за на работа... Нека не ти недостасувам многу, I'LL BE BACK ... SOON... |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti??? so taka |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
didi... nesto se razocarav od forumov vecerva... ama, toa e...
|
|
Incredible Blue
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИДИВИДИ....
..ова што е случува со поднесените оставки на одредени членови не ми се допаѓа,од проста причина што ..што..па што ќе правиме останатите ако вака си одат...?затоа предлагам,да не ја прифаќаш оставката и да не им дадеш исписница...пошто ќе појдат на друг форум или блог и таму ќе не ругаат,а можеби и ќе се вратат овде,"проблечени" и не ќе можеме да ги препознаеме ..со денови и денови..! |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag IDIVIDI ..dzabe si ti tolku silen koga vo tvojava tema moze koj saka so saka da si pise i da si brise ...mislam sepak te posetuvaat sekakvi ,svesen sum za toa ...ama ja pa licno mrazam gluma i licemerie ,mrazam lagi i zadkulisni raboti ....ja moj dag idividi go socuvav postot u orginalno izdanie i ke ti go "dadam " ili vecerva ili denovive neka citaat site forumdzii ,neka se zabavuvaat ,neli tuka poentata e zabava i druzba ,ubavo e da znaeme tuka koj i kakov E...
Изменето од Kastro - 24.Септември.2011 во 21:22 |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drag idividi..cuda se slucuvaat
|
|
vivi
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag IDI VIDI ...ostani mi pozdraven
Изменето од laki_bu - 22.Септември.2011 во 19:20 |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Внеси реплика | страница <1 3233343536 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |