IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Каква боја е вашата коса?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Каква боја е вашата коса?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3132333435 42>
Автор
Порака Обратен редослед
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 23:02

Jas ne znam sto e ova, celata moja okolina vo posledno vreme me ubeduva da se ofarbam plava, deka fenomenalno ke mi stoelo..

Jas plavusa? Ermm

Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
angelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Август.2006
Поени: 117
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 03:18
ja ne se farbam.
crna mi e kosata i ne se zamaram so frizuri
Кон врв
laze Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Поени: 271
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laze Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2007 во 17:01
Ne sum se farbala dosega a i ne mislam
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
Кон врв
dzivdzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2005
Поени: 669
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dzivdzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2006 во 21:44
konecno sega mi e prirodnata boja - temno kafena, a bev i crna i sega nemam bas nekoja idea sto da pravam....
Who needs a heart, when a heart can be broken?

Love the heart that hurts you, but never hurt the heart that loves you...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2006 во 21:42
Originally posted by ivancic ivancic напиша:

Имате некој прдлог на фарби?

Pa ako stavas farba na plavo ili sivo, za da ne dobies crven sjaj zemi si L'oreal ili Carmen (na Eugene Perma se).
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
anne Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Поени: 84
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anne Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2006 во 20:39
voopsto ne  se farbam mojata kosa e smega i nema potreba od farba
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU???
Кон врв
engie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Локација: Zimbabwe
Поени: 2775
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2006 во 16:20
Bev plavusa i veke mi zdosadi. Mi treba malku promena.Sega sum za prirodna (smega), osvezena so nekolku posvetli prameni.
Кон врв
ivancic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
NaughtyBitch

Регистриран: 11.Март.2006
Локација: United Arab Emirates
Поени: 753
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivancic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2006 во 16:06
Уште сум плавуша
Треба да се фарбам за пред Нова Година, ке ставам по на сиво нијанса сега.Имате некој прдлог на фарби?
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2006 во 18:17
Мојата коса е сега светло сива со ПЛАВИ ама баш плави прамени како морето, оние делови каде што бев бланширана излегоа ПЛАВИ (а одговорот го имам зошто и како:), сепак не се префарбав, сеуште сум ПЛАВА)
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
dalija Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Декември.2006
Поени: 59
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2006 во 12:43
thanks za predlogot ke razmislam
te sakam goceeeeee
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2006 во 22:54
Plavi oci, bel ten.. plava ili svetlo-smegja Wink
Кон врв
dalija Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Декември.2006
Поени: 59
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2006 во 16:14
kosata mi e dolga i crna a ja farbam so palete,inace planiram da ja promenam vo skoro vreme samo uste ne sum odlucila vo kakva,dajde nekoj predlog,(inace imam plavi oci a bel ten)pa so mislite kakva ke mi odgovara?
te sakam goceeeeee
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2006 во 15:28
Туууу да знаев ке ти ја сочував цела огромен прамен фрлив...па ке ја лепевме LOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2006 во 15:15
Ja pustam dolga sega.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3132333435 42>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,289 секунди.