![]() |
|
Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 100> |
Автор | |
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Srceto ve boli i se vo vas se rusi koga e tazen/na?!?!?
-da toa e ljubov!!! Ve privlekuvaat i drugi, no vie ostanuvate so nego/nea bez tronka kaenje?!?!?! -da toa e ljubov!!! Gi prifakate negovite/nejzinite mani zosto i tie se del od nego/nea?!?!?! -da toa e ljubov!!! So nego/nea ste zosto istovremeno cuvstvuvate sreka, bolka i uzivanje?!?!? -da toa e ljubov!!!! Bi go dale zivotot za nego/nea?!?!?! -da,toa e LJUBOV!!!! ![]() Изменето од ZeZnAtA - 02.Јануари.2010 во 03:56 |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Pomisli deka si mokna da upravuvas so ljubovta
So pomos na nejzinite boi da ja doneses svetlinata vo nokta Vo ubavinata nejzina... Zaslepena od pomislata propadna vo greska Ljubovta e jaka i blagorodna Nikoj da ja ubie nemoze ,taka od dosada Nemozes da ja menuvas kako ke posakas... Ke te preceka so nasmeana ubavina Pogledni malku mila,okolu nea.... Ke vidis kolku gresis Mesto stradanja i pustos,tamu ke najdes... Smea i radost,i edni race koi itaat vo toplinata na nejzinata pregratka ZENSKO...E IMETO NA LJUBOVTA,ZA NAS MAZITE DA NE POKOSI I PLENI I SEGA,KOGA TE GLEDAM ONAKA MOJA,POSAKUVAM DA BIDAM DEL OD VECNOSTA!!! IMETO NA VECNOSTA,VSUSNOST E I IMETO NA LJUBOVTA |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
DUH-sekoj zbori za nea, nikoj ne ja videl.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
bodeti ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
LJUBOVTA E KAKO FUDBALSKA TOPKA-SITE JA BRKAAT DA JA STIGNAT,A STOM KE JA STIGNAT-JA SUTNUVAAT.
![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
ne znam zoshto.....
nitu se zamaram okolu toa.... osekjam deka mi prija misterioznata lichnost.... i treba da ja imam nejzinata dusha.... dushata e ljubovta... ![]() |
|
![]() |
|
Ane09 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Koga ke ja pronajdes licnosta koja go zadovoluva tvojot najdlabok kriterium, tvojot kod vgraden od Boga-toa e Ljubov
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Jas nemozam so zbor da ja opisham....taa ednostavno treba da se pochuvstvuva ,da se dozivee....
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
кога заспиваш и се будиш со неа во мислите ........
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
кога во секоj видиш него...
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Malku od koso izgleda vaka:
1:Mnogu buri vo glavata 2:Peperutcinja zujat a gi istrebuvas edna po edna 3:Prasalnici od tipot dali se znaeme 4:Mnogu strast i seks 5:Navika 6:Dosada i gledanje filmovi 7: MOLK!!!(ja gresav brojkata) ![]() ![]() ![]() Изменето од Joshua_Tree - 23.Ноември.2009 во 01:52 |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Љубов е состојба на хомосапиенсот во одреден временски период и е пропратена со овие вредностни нуспојави:лични забечешки-Ум ниво 0 иако IQ стига до 198, но никако да дојде до израз и е потиснато со љубовното слепило.
Потреба од протеини, витамини, јагленохидрати ниво 0 иако се борите со тежината.
Концентрација на ниво -10( со зборови минус десет) , не се препорачува ниту менување сијалици, каму пак следење на филмот 4 венчавки и оваона, за МЕМЕНТО воопшто да не дискутираме.
Промена на фреквенција на звукот за пола октава, значи натегнување на гласните жичи за 15 понди.
Губење на чувство за големина за 80 % ,сите ствари се во деминутив.
Зголемена желба за разможување за 200%.
Губење на гравитација, немање чувство за тежината на нати- и тежината на дајми за цели 100%.
Релативитет на сопственото време во најголем распон за цели 1004%.
другите нуспојави не се толку уочливи и ќе треба повеќе експерименти |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Ljubovta ne ja skvernavi ...ne moze da bide bolka.
Nemojte da plukate po vaseto bitisuvanje...ako ne bila ljubov ne bi postoele. Ljubov e se sto gledate okolu vas Ljubov e prviot zrak na sonceto sto ke go zdogledate Ljubov se cvekinjata Ljubov se vasite stravovi... I NA KRAJ...LJUBOV E ONA STO STE VIE Изменето од Joshua_Tree - 21.Ноември.2009 во 13:59 |
|
![]() |
|
NaturalBlonde ![]() Група ![]() ![]() Doll Domination Регистриран: 20.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Љубовта....извор за човековото разбирање на животот и на се' што го опкружува
![]() Изменето од NaturalBlonde - 22.Ноември.2009 во 00:16 |
|
Our bodies are prisons for our souls. Our skin and blood, the iron bars of confinement. But fear not. All flesh decays. Death turns all to ash. And thus, death frees every soul.
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Zhivotot e bolka.....
zadovolstvoto so ljubov e anestezija ............ ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |