|
Што би им кажале на професорите ?? |
Внеси реплика | страница <1 303132 |
Автор | |
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
професорке, дај сторете нешто, ученициве во позадина се умртвеа од досада
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред некој ден, и помагавме на една професорка да состави анкета... на тема, што би им кажале на професорите доколку можете ?? нормално, не треба коментари од типот умри или цркни... туку нешто конструктивно, критика за се.... почнувајќи од начинот на работа, принципот, однесувањето па до самиот изгледа.... исто и родителите, можат да дадат критика за професорите на своите деца.....
еве јас да почнам прва.... 1, професорке по математика, не се иде на училиште како професор по тој предмет,... кој бара дополнителен степен на сериозност.... во ролче и во термо панталони..... се обидувам да ве разберам дека сте нова и дека немате искуство,...... ама погледнете малце околу вас... каков авторитет сте вие кога имате исти чевли со мене ??? и да професорке..... обично кога се црта геометрија, се оди чекор по чекор........ а јас сум уште на цртањето елементи, а вие сте на доказот.... слоу даун и иако ми користи мене,... НЕ МОЖЕТЕ да давате исти задачи и на двете групи.... само со сменети знаци... 2, професорке по физика, ми го имате земено дандалот !! јас не сум ни срце, ни бејби, ни сонце.... јас сум ваш ученик и ми смета вашето ,,цинично,, ( намерно или не ) обраќање... сигурно не го мислите тоа за мене,... туку се обидувате да оставите позитивен впечаток... кој за жал не го добивате кај учениците..... ве почитувам единствено заради тоа што имате принципи... ааа и да... не се иде со шпиц штикли од 15цм 3, професорке по хемија, ниеден професор не им дава тест на учениците за да им докаже дека не знаат и не учат.... не е финтата да ни дадете прашања што не можат да се решат ни логички.... ни со сето знаење од книгата, кога давате конфузни прашања..... не знам како очекувате да го сакаме предметот и да учиме кога создавате таква одбивност кон нас.... кај вас ми се допаѓа тоа што давате разбирливи примери,..... само штета што целата хемија за нас е неразбирлива ( Зошто ??!! ) 4, професоре по музичко,.... не да ве навредам ама..... не доликува на професор да има толку непријатен здив од устата.... тоа може да се реши на многу лесен начин..... 5, и професоре што не ми предавате ама што ве ЧУВСТВУВАМ секој ден.... дај купете некое миривче... луѓе, земете се малце на себе... не е ова работа како било која,... ние учениците забележуваме многу работи..... битна е целовкупната ваша појава... од адекватни костими, па се до вашиот однос кон нас... доста беше за сега |
|
Внеси реплика | страница <1 303132 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |