![]() |
|
Што би им кажале на професорите ?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 303132 |
Автор | |
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
професорке, дај сторете нешто, ученициве во позадина се умртвеа од досада
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Пред некој ден, и помагавме на една професорка да состави анкета... на тема, што би им кажале на професорите доколку можете ?? нормално, не треба коментари од типот умри или цркни...
![]() ![]() ![]() еве јас да почнам прва.... ![]() 1, професорке по математика, не се иде на училиште како професор по тој предмет,... кој бара дополнителен степен на сериозност.... во ролче и во термо панталони..... се обидувам да ве разберам дека сте нова и дека немате искуство,...... ама погледнете малце околу вас... каков авторитет сте вие кога имате исти чевли со мене ??? и да професорке..... обично кога се црта геометрија, се оди чекор по чекор........ а јас сум уште на цртањето елементи, а вие сте на доказот.... слоу даун ![]() ![]() 2, професорке по физика, ми го имате земено дандалот !! ![]() ![]() 3, професорке по хемија, ниеден професор не им дава тест на учениците за да им докаже дека не знаат и не учат.... ![]() 4, професоре по музичко,.... не да ве навредам ама..... не доликува на професор да има толку непријатен здив од устата.... ![]() ![]() 5, и професоре што не ми предавате ама што ве ЧУВСТВУВАМ секој ден.... дај купете некое миривче... ![]() луѓе, земете се малце на себе... не е ова работа како било која,... ние учениците забележуваме многу работи..... битна е целовкупната ваша појава... од адекватни костими, па се до вашиот однос кон нас... доста беше за сега ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 303132 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |