IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Каква боја е вашата коса?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Каква боја е вашата коса?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2930313233 42>
Автор
Порака Обратен редослед
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2007 во 22:11
Prirodnata boja na kosa mi e temno plava i Goran-Vog mesa nekolku boi pa obicno sum edna-dve nijansi posvetla od prirodnata.Tri pati godisno se satiram.
Frizurata mi e sekogas vo trend-grizata okolu toa mu ja prepustam na Goran Sto saka pravi a krajniot efekt e site velat:Super!!
Vo sekoj slucaj prirodno!!

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2007 во 14:55
Cista, neguvana i leprsava.. Nekogas vo kadrici, nekoga ja peglam.
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
Freya Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2006
Поени: 491
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Freya Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2007 во 00:40
Природната ми е темно кафеава  ја фарбам црна, инаку ми е права и долга до половина ама во последно време повеќе ја кадрам одошто ја пеглам.
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2007 во 16:02
Dolga biserno plava, so toa sto za nekoj mesec ke ja potemna povrshinata i ke izvadam samo prameni no na pogolema povrsina od kosata za da dojde kako mojata prirodna boja
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2007 во 22:35
kafena kratka kosa, i mnogu mi e problematicna oti na site strani mi shtrce i mi se vitka, pa sega ako ja pustam leleeee nema da mozam da ja priveram, ama ako se sisam pa ke treba 1 kilo gel da stavam ConfusedConfusedConfusedConfused
kako i da e, vo plan mi e da se farbam temno crvena.....usvari sakav pink, ama moive se mnogu konzervativni roditeli i ne saakat bas nekoi drasticni promeni kako sto jas sakam da eksperimentiram 
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2007 во 01:47
paa crna mi e ama taka nakaj kafeava malku kuznej so boja e Big%20smile
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2007 во 11:01

имав коса до половина долга...што ме прифати пред два месеци ја исеков ама ми пораснаCry

ама промените се убави, не жалам за коса

Изменето од ACELERA - 20.Февруари.2007 во 02:51
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 23:47

Najcesto sum plava, ama vo site varijanti, od temno do najsvetlo, koga stavam prethodno blans.......bojata ja menuvam na tri nedeli maksimum......

frizura kratka,

mislam deka na zeni vo moi godini poubavo im stoi kratka kosa....barem meneWink

Изменето од cecka - 31.Јануари.2007 во 23:47
Кон врв
Dragana Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2006
Поени: 10
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dragana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2007 во 19:14

imam crna kosa i ne se farbam

I'm not complete idiot...
Some Parts are missing
Кон врв
KaTeNcE1111 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јануари.2007
Поени: 168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaTeNcE1111 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2007 во 21:49
Crvena, se farbam so palete zatoa sto togas ima najubav sjaj iako velat deka palete najmnogu gi rascvetuva vrvovite niedna farba ne dava boja i sjaj kako taa.
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2007 во 19:45
i mojata kosa e nesto pomegu
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
ivana_zi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Ноември.2006
Поени: 206
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana_zi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2007 во 19:38
Имам долга коса, не е ниту права, ниту локнеста (нешто измеѓу ) Иначе, смеѓа сум..а ептен сакам да се шатирам со боја која е една до две нијанси посветла од мојата, ама уште не се десило тоа
Ништо не е таинствено освен за да биде разоткриено, и ништо не е скриено освен за да биде откриено...
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2007 во 04:58

Имам коса у период на прелаз...т.е. куса во раст:)

Од секоаш сум ја шарала...едно време ми збоктиса...па сеа со колор шампон ја лиам...некоја си лилаво-розева шо знам јас боја:)LOL
Точачиња.
Кон врв
MisIca. Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јануари.2007
Поени: 68
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIca. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2007 во 23:03

kratka mi e kosata , moja prirodna boja a toa e boja na kosten

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2930313233 42>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.