![]() |
|
Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 100> |
Автор | |
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
вистински да сакаш некого значи да ти е тешко кога не е до тебе
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Dianna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 118 |
Lubovta e cuvstvo ne sloboda, bezgriznost, optimizam, svetlost, cuvstvo na sreka, pozitivna energija koja ja cuvtsvuvame sprema nekoj,cuvstvo koe budi naklonost sprema nekoj i ne ispolnuva.
Se ragja dlaboko vo dusta, pa vo srceto, pa pominuva niz mozokot. ![]() |
|
"Zivotot im e komedija na onie koi mislat, a tragedija na onie koi cuvstvuvaat" Pablo Picasso
|
|
![]() |
|
Dianna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 118 |
So ljubovta e isto kako i so semeto. Mora da padne na plodno tlo.
Ljubovta na prv pogled e vrzana za instinkt, no zapoznavanjeto bi trebalo da bide mnogu seriozna razumna rabota. Sto znaci toa? Toa znaci deka treba da se prepoznaaat partnerovite svetosti vo koi ne se cepka i istovremeno da mu se dade do znaenje koi se tvoite svetosti. So niv ne se pravat kompromisi. Pocituvanjeto na licnosta na partnerot e osnov na dolgovecna ljubov. Od toa sekako sleduva deka partnerot ne moze da se poseduva. Da go poseduvas nekoj nema vrska so ljubov. |
|
"Zivotot im e komedija na onie koi mislat, a tragedija na onie koi cuvstvuvaat" Pablo Picasso
|
|
![]() |
|
Dani79 ![]() Група ![]() Регистриран: 24.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Одамна не ја романтизирам љубовта
![]() Вистински да сакаш некого за мене значи - почитување, лојалност, грижа, припаѓање, внимание..да знаеш дека Тој те сака подеднакво и кога си на врв на светот и кога си на дно ![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
нешто што те начекува во безвреме и остануваш без мозок
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
pojma neam..
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
болка ............
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Љубовта е стапица, како глувче со сиренце, кога ќе паднеш во неа-нема бегање а сиренцето може е вкусно а може и смрдливо.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
да знаеш дека никогаш нема да го видиш повеќе и пак да го сакаш е еднакво на= депресија+изолација Мани таква љубов, многу боли и плус има шанси да се пореметиш. ![]() Изменето од GlenKlouz - 02.Јануари.2010 во 12:59 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
...или две е повеке од едно.
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Neznam ni jas.....
Da bidesh zaljuben vo nekogo,neznachi i deka vistinski go/ja sakash....pretpostavuvam deka takva ljubov postoi ,ama deneshnicava nekako ne i odi bash vo prilog na vistinskata ljubov. Mozebi toa bilo nekako porealno vo vremeto na Romeo i Julija,romantichni gestovi ,ova-ona ![]() Kako i da e koj ja pchuvstvuval vistinskata ljubov -toj e srekjnik,a koj ne ja pochuvstvuval...welcome to the world of empty space.... ![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
neznam
![]() no znam deka STE DVAJCA A GLEDAS SAMO EDEN ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
neznam sto e ljubov
![]() no znam deka DVAJCA E ZA EDEN POVEKJE OD SAM ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
DA SAKAS znaci site tvoi misli da bidat negovi.
DA SAKAS znaci da ti pominuvaat mornici po celo telo na sekoj negov dopir. DA SAKAS znaci da go sonuvas i koga ke si budna DA SAKAS znaci da gi baras negovite oci vo secii,negoviot pogled nasekade,da go baras nego vo sekogo. No NAVISTINA DA SAKAS ZNACI.... toj da e osuden da bide daleku od tebe,do kade sto pogldot i mislite ne stigaat,do kade sto racete nemozat da doprat,DA ZNAES DEKA NIKOGAS NEMA DA GO VIDIS POVEKE,I PAK NAVSITINA DA GO SAKAS. Изменето од ZeZnAtA - 02.Јануари.2010 во 04:06 |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |