![]() |
|
Аксесоари - модни додатоци и детали |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 39> |
Автор | |
LIPS ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 83 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nosam i toa mnogu cesto bizuterija, kais, marami, nekogas i kapi. A dodeka bez tasna ne izleguvam i najcesto toa se golemi tasni
Изменето од LIPS - 03.Октомври.2007 во 17:10 |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Maramite mi se moden detalj koi najcesto gi kombiniram so oblekata.,...
Bizuterija ne obozavam,za zal,mi se dopagja koga ja gledam na drug...ama na sebe,ne ja sakam
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
emkas ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Bizuterijata mi e ogromna slabost, isto i tashnite i kaish*te...Bez tashna i nekoj nakit ne izleguvam od doma.. posebno mi se svigaat racno izrabotenite
![]() |
|
![]() |
|
Miyoko ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
Подеднакво и ташна и бижутерија .. Сепак гласав за ташна ..
Не можам без ташна, некако непријатно ми е се да носам напикано по џебовите. Си имам две омилени, една од „Nine West“ и една од „Guess“ и скоро секогаш си ги носам... |
|
![]() |
|
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Snegulka cudnite tasnicki se preubavi bas se slatki
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
![]() |
|
angied ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Јануари.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 471 |
Glasav za tasna.marama i bizuterija,ovie mi se osnovni.
Nemam navika da nosam casovnik na raka (vo tasna da)
Sesir(od Rusija) nosam samo vo zima i koga e epten ladno .
Od bizuterija mozam da nosam samo lanci i belegzii nikako
obetki zosto mi se iritira kozata.
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Нешто како мојот акцесорис
![]() ![]() ![]() имам исто вакаво ![]() ![]() за јазик ![]() ![]() а вакво може да си ставам ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Zosto?? |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Na moja golema zalost poradi alergii nemozam da nosam nikakov nakit pa duri ni zlaten,a za racno izrabotena bizuterija umiram!Se mi stoi po doma.
Vo posledno vreme nosam marami,salovi i bez dobar kais ne izleguvam nikade! |
|
![]() |
|
Синдарела ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Јас по се изгледа сум периодична еден период сакам едно друг период друго,најчесто ташни и ланчиња....со пирсовите веќе долго време паузирам
![]() |
|
![]() |
|
Дефинитивно вријам пирсови као дел од мојот акцесорис
![]() |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 39> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |