|
Македонска збирка на глупости |
Внеси реплика | страница <1 293031 |
Автор | |
trnar
Сениор Регистриран: 26.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako e interesno i ako sakate prodolzete,-
samo ne zaboravete oti glupost e i da se smeni znameto i da se raspishe konk*rs za novo. Изменето од trnar - 08.Август.2008 во 19:47 |
|
trnar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na prvata sednica po osamostojuvanjeto vo parlamentot se karaa koja himna da se sviri prva:
Hej Sloveni ili samo Himnata na Makedonija. |
|
trnar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na samiot pocetok imavme glupavo referendumsko prasanje.
|
|
trnar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Podolgo vreme imam ideja,a mozebi cuvstvuvam i potreba site nie zaedno da napravime zbirka na gluposti koi ja obelezaa makedonija od osamostojuvanjeto do denes.
Znaci na sekoj od nas,dragi kolegi,bez ogled na partiskata pripadnost,znaci iskreno,post po post da nabrojuvame kade i kako ja UTKAA nasite politicari-bezmilosno i iskreno. Dobro bi bilo da e vozmozno da gi nabrojuvame glupostite hronoloshki. Za pocetok : EVE KAKO NE SE PRAVI DRZAVA: PS. NE NAVLEGUVAJTE VO DISKUSIJA,SAMO NABROJUVAJTE DA VIDIME KOLKAV E SPISOKOT. Изменето од trnar - 08.Август.2008 во 19:46 |
|
Внеси реплика | страница <1 293031 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |