![]() |
|
Да сакаш или да бидеш сакан? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 40> |
Автор | |
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
posto na primer jas toa sto sakam edna licnost ne mozam da go gledam kako bolka,kako nesto loso....taa ljubov mi donela i mnogu ubavi,srekni momenti....i ne e loso da sakame....(znaci zborime za nevozvratena ljubov,ako e vozvratena,togas nemame gajle
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
ivana_zi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 206 |
Абе Калине, знам што е ова, ама нема везе... И јас мислам дека е полошо да не можеш да ја возвратиш љубовта, не знаеш како да се однесуваш со таа особа, што да кажеш, а да ја повредиш што помалку.
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
poloso e da bides sakan......sega treba da odam,koga ke se vratam ke kazam sto,kako,zasto........samo sakav pak da ja aktiviram temava
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
samanta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
podobro e da sakas.....mislam deka site ke se soglasite deka posrekni ne pravi davanjeto ljubov, a ne zemanjeto....
![]() Prokletstvo e da ne mozes da sakas, a postojat takvi luge..... Koga sakas sekogas postoi moznost toa da ti se vozvrati, ljubovta raga ljubov neli? ako ne te sakas edna licnost, togas ke te saka nekoj drug.... Sekogas postoi nekoj sto ne saka... No ako ne sakas.....ako ne mozes da sakas bas nikoj, togas ne mozes da se sakas ni sebesi...ima li poloso od toa? Ste slusnale li za onaa narodnata; od sabajle se mrazi sebesi, a popladne gi mrazi drugite luge? Vakvi luge se sakani i pokraj toa sto toj/taa gi mrazi site, no ne moze da saka....How sad.... ![]() |
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Баш за ништо.....затоа што некој неможе да свати дека срцето не ти го сака ![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
ма да ...секако...туку глупо е ..се чувствуваш виновен за што?...
|
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Времето лечи се,така да предпоставувам дека после извесно време и вината што си ја чувствувал исчезнала...
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
јас некако можам да одберам...ич не сакам некој многу да ме сака а јас да не го сакам...имав таква ситуација ...ужасно е ...се чувствуваш виновен за нешто што немаш врска......другата ситуација...полесно би ја сварил со текот на времето...
|
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
de de covekoviot mozek e mnogu silen. ako sam si gi kontroliras emociiite mislam so iskrenost istrajnost i vernost mozes da gi najdes dvata kraja na klopceto sto mu nema kraj ,no sepak ti vise go znaes rezultatot pa taka da ne se sekiraj razmisli pocustvuvaj [pocituvaj]
Se sto e NASE SAMO Ce si DOJDE KOGA I DA E
Se vo svoe vreme |
|
![]() |
|
marija ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16 |
Do sega ne sum imala losi momenti,Ama koga ve citam se ezam celata..
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Abe sekoj si dava komentar za svoe mislemnje, ne mora da znaci deka taka gledame na zivotot,na ljubovta,.. deka nema da si ja najdeme srekata.
Jas na toa tvoeto ke dodadam uste nesto
Se vo svoe vreme ![]() Изменето од engie - 23.Септември.2006 во 13:16 |
|
![]() |
|
![]() |
|
FlesX ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Neznam zosto zaflegate tolku mnogu vo za mene ne tolku bitni raboti.
Toa e naj ednostavno SO E NASE SAMO CI DOJDE KOGA I DA E |
|
ONLY THE STRONG SURVIVE
|
|
![]() |
|
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
E za ova zasluzuvas samo
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Jas ke vi kazam primer za edna licnost sto dovolno dobro ja znam.
Pustata mnogu retko se zaljubiva....i ko za belja ne i bese vozvrateno. Ja bolese mnogu no po nekolku godini bolkata otape. No dodeka preboluvase imas mnogu sto ja zasaakaa a ona ne mozese da im vozvrati.Poradi toa se custvuvase ne blagodarno,sebicno. Na mnogu momenti mi imase placeno deka se plasi deka nema da gi saka onie sto navistina ja zasluzuvaat nejzinata ljubov.....deka mozebi e covek bez custva. Seuste ne ja nasla srekata i poleka gubi nadez.
Navistina e loso da bides vo vrski kade nekoj te saka a ti ne umees ili pak ti nekogo sakaas a toj ne umee.Spored mene ni ednoto ni drugoto ne e dobro,.....do nekoj stepen e poloso da ne mozes da vozvratis...zasto koga i da ja vidis taa osoba ( i po nekolku godini vreme) ke se custvuvas vinovno,...dodeka ako si sakal a ne ti bide vozvrateno ke te boli ama so tek na vremeto taa bolka ke pomine.
|
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |