IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Последно нешто што ме насмеа.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последно нешто што ме насмеа.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 277>
Автор
Порака Обратен редослед
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2013 во 07:09
Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2013 во 23:52
Како да ја најдам ?
Родена е во Куманово,
Живејт во Битола,
Студират во Скопје,
Напиша статус " Конечно Дома ", долу пишит - во близина на Кочани ..
Од кај си мори, мамето твое неориентирано ... ?!? плазење
Кон врв
Schatzii7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Регистриран: 19.Октомври.2011
Локација: Lost somewhere
Поени: 7061
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2013 во 16:05

Najgore sms muvanje
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2013 во 14:07

Кон врв
SVOJA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Мај.2013
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SVOJA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2013 во 09:23
Едно дете заебава еден џандар:
Еј дечко, го знаеш Коле?
- Кој коле?
Овој доле!
Џандаров се изнервирал. Следниот ден пак истото?
Еј дечко го знаеш Коле?
- Кој Коле?
Овој доле.
Џандаров уште поеќе се изнервирал.
Следниот ден пак истото му се случило и не можел да трпи веќе.
Отишол кај шефот и му вика:Шефе иам проблем. Ме дупи едно дете нонстоп ми вика еј го знаеш Коле?
Ја му викам кој Коле а он ми вика овој доле.
- Епа сеа вака ќе направиш. Ќе му речеш ја знаеш Лидија?
Он Ќе те праша која Лидија ти ќе му кажеш качи се на к*р па видија.
Иде Џандаров следниот ден и го гледа детето и му вика:Абе дете… ја знаеш ти Лидија?
- Сестра му на Коле?
Кој Коле?
- Овој доле.
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2013 во 23:48
  смеење

.....i nashle po koj  da go krstat!

...mislam ''avtoputot'' e vistinska mizerija od pat,...kakva shto najverojatno nema na drugo mesto, mislam da se naplakja koga se  truckash po nego .

bog da chuva!!газење од смеење
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2013 во 10:55
Едвај чекам да гледам вести на Сител, тамо су куќе од чоколаде, прозори су од мармеладе...
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2013 во 23:42
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2013 во 09:42

Немам ни твитер ни фејсбук, па шетам наоколу со мегафон и објавувам што правам и што ми се случува преку денот.
Засега имам тројца кои ме следат.
Двајцата мислам дека се полицајци...газење од смеење

Кон врв
viktorija123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Nishto Posebno, tuku EDNO

Регистриран: 04.Февруари.2010
Поени: 7300
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viktorija123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2013 во 10:44
policajac soobrakjajac голема насмевка - dali pievte alkohol ??

... - postojano istoto me prashuvate... koga ednash kje me prashate dali sum jadel neshto смеење
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
Кон врв
ANA_MARIJA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2011
Поени: 1275
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANA_MARIJA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2013 во 23:45
koga li posleden pat se nasmejavтага
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2013 во 23:43
......Trojca drugari kazuvaat koja od nivnite zeni koga imale sex najmnogu stenkala.Prviot rekol:mojata koga svrs* tolku piska sto i komsiite ja slusat.Vtoriot rekol,a mojata koga svrs* celiot blok od zgradi ja slusaat.A pak tretiot rekol a mojata zena koga svrs* duri jas vo kafanata na sprotiva ja slusam 
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2013 во 01:15
Две плавуши, пијат во некој бар и коментираат:
- Погледни ги, те молам, тие двете од лево!
- Да бе, грозни, страшни, барем малку да држеат линија на телото..
Барменот не можел да издржи и им рекол:
- Моми, извинете што ви се мешам во муабетот, ама лево од вас се огледалата
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2013 во 00:38
Originally posted by laki_bu laki_bu напиша:

Вкупно има 53 Активни корисници онлајн, 4 Членови, 0 Анонимен член(ови), 41 Гостин, 8 Пребарувач(и) 
Најмногу членови биле онлајн 223, 20.Мај.2013 во 15:09 
Членови онлајн: BIBI_G_3laki_buBlue Scarletlaki_bu

Абе цар е бакнеж
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 277>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.