|
Бугарска музика |
Внеси реплика | страница <1 2829303132 45> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e vaka jas koga se obrakjam na bugarov kje pisuvam bugarski an poljakov mu pisuvam polski na cehot ceski na slovakot slovacki na rus ruski ako se pojavi srbin kje mu pisuvam na srpski si znam mi se moze a ti - i ako si napisala kup engleski zborovi ne sum videl nikoj tuka da se praj na englez pa drug pat- neprigovaraj - ne mi e ubo IQ |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne ti ovie drugive
|
||
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
срам не срам
тешко с македонскиот |
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zborete na makedonski sram da vi e!!!
UA! |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А Гергана? А, анакин?
Ас сам женско па ја харесувам как изгледа и как пее
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DOBR TI E PLANA |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не са хора - МИтко Пайнера от Димитровград го прозвежда Ами айде Молба до Митко Пайнъра Ако може една певачка Анакиа да произведете И ако може да е от Стара Загора И ако може да е с права черна коса И ако може да е с черни очи Изменето од m__g__ - 06.Јануари.2008 во 12:29 |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
RECEPTA:
1. EDNA BLGARKA KOJA E MALKO HUBAVA I MALKO ZNA DA PEVA 2 2 KG SILIKON MASA ZA CICITE 3. 3 GRAME MEK SILIKON ZA USNITE 4. 4 NEDELA DIETA I 5. 5 PSENI DA SA NAPISAT- NE E TESKO OTI SI PRILICAT EDNI NA DRUGI 6 DA ZEMEME 6 GRAMA CICKARNIV I TANGA ZA GARDEROBA I I DOBIVME planetaaaaaaaaaaa staaaaaaaaaaaaar Изменето од anakin - 06.Јануари.2008 во 12:25 |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE ZNAM, DA LOBIRAME KM TEZE HORA KOITO GI PROIZVEZDAT TEZE PEVICI
Изменето од anakin - 06.Јануари.2008 во 12:21 |
||
|
||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dali pak nekoia Anakia niama da s epoiavi na Planeta?!
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
AAAAAAAAAAAAAA
NE GA PRETERUJ SEGA MG DOSTA E analIJA |
||
|
||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a Rajna kak ti se vija
http://www.youtube.com/watch?v=RpxVF9SSETM Изменето од m__g__ - 06.Јануари.2008 во 12:10 |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eden zivot
edna sudba edna mechta edna ljubov hehehhehehe ANELIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
no blgarija ima Anelija
obicaj me ti do me vinagi do meeeeeeeeeeeeeeeee luda rabota ne mi izliza od uma taze pesen |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 2829303132 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |