![]() |
|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 135> |
Автор | |
SKID ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ке видиме дали ке биде или не
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kobasica ![]() Нов член ![]() Регистриран: 03.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Skid ke bide li ovj ponedelnik karta sto mislis :D
|
|
![]() |
|
SKID ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 104 |
Тоа е заради алчноста на нашите луѓе и затоа сме многу добро озогласени по американските бази ... барем така ми пренесоа другарчињата во Авганистан што се.
![]() |
|
![]() |
|
sasohamer ![]() Нов член ![]() Регистриран: 30.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Stvarno go utupea,BOSANCIVE se utepaa so dobivanje vizi i karti,a nie ?????
![]() |
|
![]() |
|
DANIEL.84 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 21 |
dali nekoj znae dali stigaat vizi i karti preku dyn - corp zasto go otupea 5 meseci veke
|
|
![]() |
|
Sospa ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 48 |
Изменето од Sospa - 25.Ноември.2010 во 18:33 |
|
![]() |
|
d84 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PESHEVSKI ... brat ti dadov zbor deka ke ti kazam ako ima nesto novo... eve konecno me vikaa na interview... Daj boze i site da gi vikaat ! I tebe isto ke te vikaat naskoro... Don't worry Pozdrav do site od forumov! |
|
![]() |
|
Skopje83 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Da treba da bide prevedena sudski na angliski jazik. |
|
![]() |
|
micevmicev ![]() Нов член ![]() Регистриран: 25.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Денес ми се јави Горан и ми заказа интервју на кое треба да понесам пасош, слики за пасош со бела позадина, и диплома за завршено образование.
Дали дипломата треба да биде преведена, и позадината на сликата треба ли да биде скроз бела? |
|
![]() |
|
Sospa ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 48 |
|
|
![]() |
|
http://on.net.mk/default-MK.asp?ItemID=7AA8B4D4A0929F46B57844D656605BEF
|
|
![]() |
|
brbrbr ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 38 |
toa e batka bezbednosen sertifikat toa se izdava vo direkcija za zastita na klasificirani informacii jas go imam 5 god ama duri sega mi tekna da go prikazam po sto go zanemariv inace go izdavaat samo na vraboteni vo ARm i MVR
itn |
|
![]() |
|
Што ти викам ... си имаат начини тие ... ама веќе ако не може да ти ја скрати тој преведувач тогаш најди некој друг што преведува ... може ке се најде некој што нема да ти земе толку многу пари за преведување
![]() |
|
![]() |
|
SKID spomna deka preveduvacot ti ja napravil diplomata na dve strani.kako bi trebala da igleda da se skrati taa strana so ocenkite ili ta taa da se smali,ili nekoj drug ako znae ??
Изменето од Sospa - 25.Ноември.2010 во 12:36 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |