IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Македонци ширум светот
  Активни теми Активни теми RSS - Работа во Ирак и Авганистан
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Работа во Ирак и Авганистан

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 135>
Автор
Порака Обратен редослед
SKID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2010
Статус: Офлајн
Поени: 104
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SKID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 03:03
Ке видиме дали ке биде или не ... Ако биде ке бидам најсреќниот на планетава ... Веќе не можам да чекам
Кон врв
kobasica Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 03.Ноември.2010
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kobasica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 02:19
Skid ke bide li ovj ponedelnik karta sto mislis :D
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SKID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 02:08
Тоа е заради алчноста на нашите луѓе и затоа сме многу добро озогласени по американските бази ... барем така ми пренесоа другарчињата во Авганистан што се.
Кон врв
sasohamer Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 30.Јули.2010
Поени: 36
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sasohamer Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 19:59
Stvarno go utupea,BOSANCIVE se utepaa so dobivanje vizi i karti,a nie ?????
Кон врв
DANIEL.84 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 11.Ноември.2010
Поени: 21
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DANIEL.84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 18:42
dali nekoj znae dali stigaat vizi i karti preku dyn - corp zasto go otupea 5 meseci veke
Кон врв
Sospa Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Ноември.2010
Поени: 48
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sospa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 18:16
Originally posted by d84 d84 напиша:

KONECNO I MENE ME VIKAA - Fluor-ci

PESHEVSKI ... brat ti dadov zbor deka ke ti kazam ako ima nesto novo... eve konecno me vikaa na interview... Daj boze i site da gi vikaat !

I tebe isto ke te vikaat naskoro... Don't worry

Pozdrav do site od forumov!
Sto pozicija?

Изменето од Sospa - 25.Ноември.2010 во 18:33
Кон врв
d84 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Ноември.2010
Поени: 30
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај d84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 18:13
KONECNO I MENE ME VIKAA - Fluor-ci

PESHEVSKI ... brat ti dadov zbor deka ke ti kazam ako ima nesto novo... eve konecno me vikaa na interview... Daj boze i site da gi vikaat !

I tebe isto ke te vikaat naskoro... Don't worry

Pozdrav do site od forumov!
Кон врв
Skopje83 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Ноември.2010
Поени: 92
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Skopje83 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 17:11
Originally posted by micevmicev micevmicev напиша:

Денес ми се јави Горан и ми заказа интервју на кое треба да понесам пасош, слики за пасош со бела позадина, и диплома за завршено образование.
Дали дипломата треба да биде преведена, и позадината на сликата треба ли да биде скроз бела?

Da treba da bide prevedena sudski na angliski jazik.
Кон врв
micevmicev Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 25.Октомври.2010
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај micevmicev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 16:53
Денес ми се јави Горан и ми заказа интервју на кое треба да понесам пасош, слики за пасош со бела позадина, и диплома за завршено образование.
Дали дипломата треба да биде преведена, и позадината на сликата треба ли да биде скроз бела?
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sospa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 15:48
Originally posted by Sospa Sospa напиша:

http://on.net.mk/default-MK.asp?ItemID=7AA8B4D4A0929F46B57844D656605BEF
07:30 Avganistanci peat Makedonsko ime nema da zagine :)
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sospa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 15:47
http://on.net.mk/default-MK.asp?ItemID=7AA8B4D4A0929F46B57844D656605BEF
Кон врв
brbrbr Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 21.Септември.2010
Поени: 38
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brbrbr Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 13:17
toa e batka bezbednosen sertifikat toa se izdava vo direkcija za zastita na klasificirani informacii jas go imam 5 god ama duri sega mi tekna da go prikazam po sto go zanemariv inace go izdavaat samo na vraboteni vo ARm i MVR
itn
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SKID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 12:55
Што ти викам ... си имаат начини тие ... ама веќе ако не може да ти ја скрати тој преведувач тогаш најди некој друг што преведува ... може ке се најде некој што нема да ти земе толку многу пари за преведување
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sospa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 10:44
SKID spomna deka preveduvacot ti ja napravil diplomata na dve strani.kako bi trebala da igleda da se skrati taa strana so ocenkite ili ta taa da se smali,ili nekoj drug ako znae ??

Изменето од Sospa - 25.Ноември.2010 во 12:36
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 135>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.