![]() |
|
Аксесоари - модни додатоци и детали |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 39> |
Автор | |
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bizeterija i kaish
![]() ![]() |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
НОРМАлно, кај се видело злато на злато!? |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Бижутерија носам, во последно време најчесто ми лежи едно нешто, ама ефектно.
И шешири сакам (не капчиња), ама ептен се за прилика некоја ![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
најдов полицајски цвикер од седумдесет и некоја и сега сум радосен
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
сакам каивчиња,... обавезно ги носам....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
i jas mrzam zlato
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
mrazam nakit zlaten...mozebi nekoja rachno izrabotena unikatna
bizuterija,
Potoa tashni, kaishi i naochari za sonce, zashto bez niv mizham celo vreme! ![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Marami,shalovi dobri kaishi i naochari za sonce....pogotovo
ova poslednovo (gi nosam i leti i zimi...moram)mi se slabost. Toa e se...mrazam nakit zlaten...mozebi nekoja rachno izrabotena unikatna bizuterija,koja sepak ne ja nosam-poradi alergii...no moze samo na kratko. |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
najcesto tasna........obetki obavezno........alki............
ocila za sonce........
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
очила за сонце, ташна и обетки(бижутерија-е тие ми се слабост)
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Дефинитивно накит си носам најмногу, а сакам и ташни, малецки некои, симпатични...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
emily_sk ![]() Нов член ![]() Регистриран: 03.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Od navedenive modni detali nosam se osven sesiri. Tasna i kais mi se neizbezni
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 39> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |