|
Што би им кажале на професорите ?? |
Внеси реплика | страница <1 2829303132> |
Автор | ||
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da be nema greska
a od kaj taa sloboda profesor da go interesira dali ja imam decko ili ne? |
||
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас не разбрав во што е дилемата...во жолтата боја..во бременоста...или во шорцевите
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
u pravo si mamamd....i sea mi tekna bas....ne najdov opravduvanje zaso profesorkata po angliski vo 8 mesec bremena dojde u zolti sorcevi na rabota
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас би ве замолила... пред да пишувате да се прашате...
Дали професорот кој го ’’чувствувате’’ по мирисот дали има пари и можности да фи купи средствата кои вие му ги препорачувате... ...да се прашате дали професорката по германски...нема некој здравствен проблем заради кој не смее да носи прслуче...или стегнато и кренато прслуче... да се прашате што ако тие професори...се ваши родители... Прашајте ги за нивната работа... никој нема да забележи...ама `рчкање во физичкиот изглед, во начинот на облекување е малку дегутантно... па дури и вулгарно... |
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... и ова...... професорке по германски : на вашиот час си изгледав до 2999...... дајте малце да живнеме..... јазик не се учи само со граматика... мораме малце нешто поинтересничко..... проф по социологија : сигурни сте дека не ја прескокнавте реченицата од учебникот додека раскажувавте..... напамет ??? |
||
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
profesore po informatika: ako vi e dosadno ne mora da me prasuvate za mojot privaten(ljuboven) zivot (ok go imam kazano toa pred nego )
profesore po makedonski: ako ne ste zabelezale na vasiot cas site spijat profesorke po germanski: sigurni li ste deka nosite prsluk? |
||
|
||
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Некои професори слушаат, но некои се прават наглуви ...!!!
|
||
секој нов ден, носи нова надеж...
|
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа се вика или бегање од час или незнаење
|
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Друг пат не ми ставајте единица без причина |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dovolno ne zamaravte so nevazni sitnici poradi koi ne ni ostana dovolno vreme da go naucime ona sto e bitno da se znae
|
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
поправете ми го усниот кец што ми го ставивте без да одговарам
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na profesorite bi im kazal,
ako ne se zadovoli od platata so drzavata im ja dava ne mora na decata da im se revansiraat, da gi zloupotrebuvaat i da gi koristat za razni sopstveni celi |
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
До професорот по психологија: Да престане веќе да се лути што цел клас кидна од часот негов и што целиот е исфрустриран и што се истура на нас и веќе нека ми ја врати петката по психологија што ми ја расипа за инает
До професорот по биологија: Да престане да се однесува ко секс манијак и да престане со тие невкусни шеги До професорката по информатика: Да си го стави прстот на чело и да размисли до каде може да стигне со сета таа злоба што ја има во неа |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
Внеси реплика | страница <1 2829303132> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |