IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - СОВЕСНОСТ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

СОВЕСНОСТ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
Автор
Порака Обратен редослед
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2007 во 19:15
фала колешке....големо%20гушкање
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2007 во 19:06
Ne me grize sovest zosto ako i kazam zasekogas ke ja izgubam, a ona ke place...i ja ke placam ako me udri so nekoj tvrd predmet
pazam da ne me vidi nekoj, oti ke mora da ja otrujam taa licnost za da ne me kaze...
ako mi go praat ona sto ja go praam...ic ne mi se dopaga taa ideja...nemam namera da odgovoram na trik prasanje
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2007 во 19:04
да, да, да...... ми се плаче дури тагатагаплачење

п.с..  blueprayer., прекрасна тема, баш е интересира како ке одговорат останатите

Изменето од Mona Liza - 02.Октомври.2007 во 19:07
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2007 во 18:56
дали после некоја лага или преќутување..ве гризе совст...дали помислувате на партнерот како ќе му е пред да направите некој чекор кој може да штети на врската...исто то важи и за брак....колку се придржувате на она- не го прави тоа што не сакаш да ти го прават и прво стави се во туѓа кожа па потоа почуствувај ја твојата... 
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.