![]() |
|
СОВЕСНОСТ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
фала колешке....
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ne me grize sovest zosto ako i kazam zasekogas ke ja izgubam, a ona ke place...i ja ke placam ako me udri so nekoj tvrd predmet
pazam da ne me vidi nekoj, oti ke mora da ja otrujam taa licnost za da ne me kaze... ako mi go praat ona sto ja go praam...ic ne mi se dopaga taa ideja...nemam namera da odgovoram na trik prasanje |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
да, да, да...... ми се плаче дури
![]() ![]() ![]() п.с.. blueprayer., прекрасна тема, баш е интересира како ке одговорат останатите Изменето од Mona Liza - 02.Октомври.2007 во 19:07 |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
дали после некоја лага или преќутување..ве гризе совст...дали помислувате на партнерот како ќе му е пред да направите некој чекор кој може да штети на врската...исто то важи и за брак....колку се придржувате на она- не го прави тоа што не сакаш да ти го прават и прво стави се во туѓа кожа па потоа почуствувај ја твојата...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |