|
Што се случува со СДСМ??? |
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Автор | ||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сепак СДСМ ќе се врати на политичката сцена. И тоа благодарение на Тито Петковски. Ако Петковски беше попаметен, сега неговиот рејтинг ќе беше висок. Но тој, иако стар политичар, направи катастрофална грешка. Сите незадоволни од ДПМНЕ, а такви секогаш ќе има, се принудени да се свртат кон СДСМ. Инаку ќе беа со НСДП.
|
||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Чарлс Бронсон. Или евентуално Стив Меквин
|
||
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dejvid Koperfild ..... samo toj moze so pomos na iluzii da mu go vrati rejtingot na sdsm ... ili mozebi Grucho Marx .... Charli Caplin e vece lider i premier
|
||
oon
Сениор Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 397 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што мислите според вас кој треба да биде нов лидер на СДСМ?
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Оставите ја Шекеринска, нели е младо невевче, а и лето доаѓа, треба да идеме на езеро а таму ќе ни треба ДАСКА, па не е фер- добра даска е. После и пресно лигавка е......... Шефот на котрабанда е за тоа главен. Тој и онака сите каши ги има спржено. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ni ostanuva da pochekame i vidime dali ke ima takvi zrtvi, ili pak Shekerinska ke ja brani drzavata od pozadi reshetki.
A zoshto da ne i Al Kapone beshe vo zatvor, megutoa pak si go vodeshe "biznisot".
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зш бе??? Па гледаш дека цело време јаде трици..... Еве му, поднесоа овие кривична пријава.... Каде е сега да каже дека бил партиски организиран овој протест.... Сакаш да ти кажам каде е ... Му потпишуваат чекче од 1500 денари на Бихаќка бб Изменето од Vladimir88 - 01.Март.2008 во 17:57 |
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mislam ne.
Ako e, gi povlekuvam site moj kritiki i se sto imam kazano za nego. |
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А Павлаката е албанец по националност??
Изменето од Vladimir88 - 01.Март.2008 во 17:58 |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A moze ke se zrtvuva pa on ke lezi mesto SEKERINSKA.
Ke ja spasuva drzavata oti bez nejze nisto ne pravime |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нека пази некоја атомска бомбада не падне на штабот...по грешка
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Леле леле кога ке ви се врати сега
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
greska .... go polnat so znaenje vo stabot
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne be nikako ne mi ide vo glava so koj pamet Sekerkata se drzna da pravi takvi manipulacii, pa ni Makedonceto veke ne e ovca, se ov`civme vo meguvreme.
Za zal nekoj begal od casevi po ov`cuvanje... Objasne te mi ve molam. |
||
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |