|
Романтична вечера за крај |
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Автор | |
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Romaticna vecer , ova nesto kako posledno pleskanje pred kraj ili?
Ne igram taka koga nesto e gotovo e gotovo , ne sakam romantiki i 300 cuda , sakam sama da imam prostor za da si svrtam list kon novi iskustva ... |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekjum romanticna vecera. Sakam da se ispokarame i tolku mnogu da se nalutam so ke me drzi cel zivot. Za da ne me boli koga ke mi tekne na nego..
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so ima ova vrska so MARIJACI???? nikakva no ima vrska so gordosta na covekot bravo das slajder |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe sega mi tekna
denes e petok jas sum MARIJACI |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
slide
Сениор Original Honey Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako dobie shansa za nova rabota ke mora da i bide poplatena od mojata i posigurna iliti drzavna vo saglam drzava, ondak idam so nea ja pratam posho ja sakam neli, ali ako se raboti za nekoj karierist-feminist u dusha, nema ni da ja zasakam
ednostavno e neli |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
no kje i se dopadne poslednata vecera
pa kje saka pak i so od posledna pretposledna pa od pretposledna pret pretposledna i kraj nema na vidik |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ili da ja odneses na opera
RIGOLETTO so ubo svetat vo operata feneri |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
маријачи бе маријачи
солзи до колена ронамтика по дифолт последна вечера не ко исус него ко личност маријачи беееееееееееееееее |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
море ако е крај
кје опнам една вечера со песна вино и оние де МАРИЈАЧИ Изменето од anakin - 08.Август.2008 во 19:52 |
|
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што ако партнерката или партнерот добива шанса ѕа работно место негде далеку? не сакате да му бидете прецка и решавате заедницки дека би било подобро и за него но и за вас да не цекате еден на друг? не би ли посакале тогаш последните мигови еден покрај друг да ги поминете?
Јас би посакала
|
|
slide
Сениор Original Honey Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
temava e ubi boze, za na kraj...hmmmmmmmm
za na kraj pak baknez, i neka bide kraj ako moze |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..... za kraj moze da okrka nekoj ama samo aplauz ili nekoj direkt ... nema vise romantike
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......i jas sum za romanticna vecera......ama na pocetok a ne na kraj.............koga e kraj e kraj...i nema sto tuka romantika................
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako e za kraj....
Tesko deka ke bide romanticna.... |
|
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |