IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Патувања...
  Активни теми Активни теми RSS - Туристички агенции
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Туристички агенции

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 9>
Автор
Порака Обратен редослед
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Статус: Офлајн
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2010 во 15:59
 И јас.
Како што јас ќе си го испланирам патувањето, никој друг не може. Се по моја меркаголема%20насмевка
И што е најважно, можам да останам колку сакам. А не 7, 10 или 14 денаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2010 во 15:56

После едно искуство со агенција,и останатите во сопствена режија...никогаш не би тропнал на врата од агенција...

Кон врв
Elleele Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 19.Јуни.2010
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Elleele Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2010 во 09:53
Внимавајте кога одите преку агенции, лани бевме со Фибула, и многу не зезнаа. Уплативме за AI (all inclusivе), добивме ваучери на кои уредно пишува 10 ноќи all inclusive, а кога стигнавме хотелот воопшто не нудеше услуга се вклучено. Нормално работата се заташка, добивме одговор во Скопје- е па што да праиме грешка, од заштита на права на потрошувачи не добив никаков одговор, а ние останавме во пустелија со помалку пари од планирани и со уништен одмор (Египет е супер, хотелот беше убав, ама фрустрацијата дека некој друг се дрзнува да ми планира одмор што го чекам цела година и може го планирам баш таков пола мој живот, беше страшна- а остај што пари планираш со мисла дека сите оброци ти се платени).
Кон врв
ilijas Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 29.Мај.2010
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ilijas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2010 во 16:19
Imam samo edna zabeleska do site turisticki agencii.Skoro nikoj da nema aranzmani od 7 dena,jas sum covek a veruvam ne ima poveke sto nemozee da dosedime po 14 dena na edno mesto.poveke bi platil za dvapati po 7 dena. Zatoa so zenami najcesto sami si organizirame patuvanja i sme sekoj den vo razlicno gratce.Veruvajte prekrasnoe da gledas razlicni mesta a ne ista plaza isti luge sekoj den.
Кон врв
SLAGALICA Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 12.Ноември.2009
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SLAGALICA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2009 во 15:34
eve i jas da kazam deka bev na apsolventska so edna agencija i bese preubavo i najprofesionalno.sto kazano-toa storeno. sekoja cest za niv ke gi baram i za letuvanje i za zimuvanje.gi biva.sakam da ve sovetuvam da patuvate so niv a mislev da ne pisuvam iminja ....no ete :paradiso fly .
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2009 во 02:07
Originally posted by CaVaLi CaVaLi напиша:

ma,kakva agencija,ednas me zeznaa uste ednas ne doaga vo previd toa,bolje sam ke se organiziram (vprocem i taka pravam i top mi e)
Кон врв
aleksandarus Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 02.Октомври.2009
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aleksandarus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2009 во 15:25
Originally posted by aleksandarus aleksandarus напиша:

Pisuvam so cel da se zastitat site koi ne sakaat da gubat pari i nervi pri patuvanjeto.turistickata agencija "Aleksandar" od Skopje me izvisi za aranzman koj sto bese odnapred platen a mi go otkazaa samo tri casa pred trgnuvanje.veruvam deka ne se site idealni ama ovie se hohstapleri so tapija i licenca A izgleda deka e krajno vreme pazarnata inspekcija da se pozanimava malku i so niv.
P.S Go valkaat imeto sto go nosat

I sto e najludoto vo celata situacija i pokraj so ne go ostvariv aranzmanot ne mi gi vrakaat parite.ili se mnogu jaki ,ili mnogu ludi
Кон врв
aleksandarus Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 02.Октомври.2009
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aleksandarus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2009 во 15:20
Pisuvam so cel da se zastitat site koi ne sakaat da gubat pari i nervi pri patuvanjeto.turistickata agencija "Aleksandar" od Skopje me izvisi za aranzman koj sto bese odnapred platen a mi go otkazaa samo tri casa pred trgnuvanje.veruvam deka ne se site idealni ama ovie se hohstapleri so tapija i licenca A izgleda deka e krajno vreme pazarnata inspekcija da se pozanimava malku i so niv.
P.S Go valkaat imeto sto go nosat
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2009 во 11:35
...konecno i edna efikasna i profi -agencija..задоволство
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2009 во 14:58
Originally posted by bijonse1 bijonse1 напиша:

Koja reklama za crnogorsko primorje .......газење%20од%20смеење

Crnogorac

Уште да не требаше и све сами жените да го коваат „гвожџето„ арно би билосмеење
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
igorcence Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 18.Август.2009
Поени: 56
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igorcence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2009 во 14:40
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Lugje daj kazete nekoj agencii zaglaviv so 4 a nemat nisto sto sakam тага
i za mene nema jas sto sakam
Кон врв
igorcence Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 18.Август.2009
Поени: 56
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igorcence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2009 во 14:36
Sakam da ja posetam Switzerland,dali nekoj znae turisticka agencija koja vrsi turisticki prestoj vo taa drzava? odnapred vi blagodaram
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2009 во 20:22
ja menjame strata grupa koja si odi od Crna Gora i edni gi znaev i pocnaa da kukaat, vakvo bilo onakvo bilo
 - Pa so ne otidovte vo Hrvatska ?
 - Pa skupo.
 - E da, skupo.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2009 во 10:48
za onie so avanturisticki duh i podlabok dzeb....PESKIR TURIZM e vistinskiot izbor.големо%20гушкање
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.