|
Фотографски и видео услуги (Цени) |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bas taka i zatoa se cenite takvi kako sto se. mislam deka vie tuka gi kalkulirate i parite zaraboteni od expresot, no ne bi trebalo
zatoa sto toa e nus pojava. zboruvame za cena koja ja plakaat mladite i sto ocekuvaa t i sto dobivaat za tie pari. sto bi rekol sir Oliver: se sto e dzabe vredi za sekoj dinar daden za nego... taka nekako mi odi i logikata na nasite luge, za najsvetlite momenti od zivotot da gledaat da zastedat na spomenite |
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
Александар_А
Модератор Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јане најчесто испаѓа дека е она што го подвлеков во твојот коментар.
|
|
Александар_А
Модератор Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Далтон двеста евра ако излезе и за фотографот и за снимателот заедно (мислам чисти) е сосема солидно но најчесто едвај се стига до таква бројка.
|
|
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ace ne gi znam tocno rabotive i ne glasav, ama eve ke dadam edno moe mislenje. Ako od svadba fotografot zeme 200 evra minimum kako honorar (znaci da mu se pokrieni site ostanati trosoci), mislam deka e pristoen minimum za nasi uslovi, pod toa mislam deka nema kejf, ako nema kejf, nema inspiracija itn, itn.... Ne znam kolku e realna, poveke moze da kaze nekoj koj go raboti toa. Sekako Zoran i Zatko imaat drugi cifri za drug pazar, no i drugi trosoci.
|
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa nekogas i vredi
no toa e zaednicki formirana cena megu esnafot i mladite i taka nekogas dobivaat i premalku a nekogas i premnogu... koj kako gleda |
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
Александар_А
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме интересира што мислите за оваа проблематика.
Од мое лично искуство мислам дека луѓето трошат од 150 до 200 евра, кое им се извлечени "силом приликa".
А она што го имат добиено за тие пари, мислам дека невреди ни да се коментира. Изменето од Александар_А - 17.Јули.2007 во 12:12 |
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |