|
Одговори само од девојките на форумов |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | ||||
SLABICKA
Група Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
:x]
SAKAJ ME ISTO KAKO I PRVIOT DEN SOCUVAJ JA STRASTA ISTO KAKO I PRVIOT DEN MILUVAJ ME ISTO KAKO I PRVIOT DEN DAJ MI DO ZNAENJE DEKA TI ZNACAM ISTO KAKO I PRVIOT DEN AKO NEKOGAS EDNA OD OVIE RABOTI SE SMENI POINAKU POLEKA NO SIGURNO KE NEMA MESTO VO MOETO SRCE ZA TEBE..........VERUVAM I POSAKUVAM TOA NIKOGAS DA NE SE SLUCI LJUBOV MOJA NAJMILA |
||||
predizvik
|
||||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
најпрво почитување.....па љубов и се останато
|
||||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
.....i mene isto.................vnimanie ..malku ljubov..............razbiranje............i t.n
|
||||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
доверба, нежност, внимание... баш тоа ми треба кога сме заедно, внимание, а тој се заѕверил во тв
|
||||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
VNIMANIE
|
||||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||||
EmIIIjA
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ajde nazad na tema-i koga ke zaletame od tema postojat i privatni poraki:) |
||||
|
||||
EmIIIjA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
EvAngelos:) Fala ti na sovetite,i da ajde da se vratime na temata:) |
||||
|
||||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
назад на тема!!!
|
||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ТАКА ДЕ...НЕМОЖЕШ ТИ ДА ГО ЧЕКАШ МЕСЕЦ-ДВА!!!ШТО СЕ ЗАМИСЛУВА ТИПОТ!!!ТА ТОЈ ТАМУ...СО КРСТОТ НА ЧЕЛО БИЛ,,,ЕЕЕЕ КАКВИ СТЕ МАЈКАТА!!! |
||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Емилија, доверба ти не ja губиш затоа што си изнверила, не си ни прва, ни последна. Ти довербата ја губиш затоа што не се каеш за тоа, не се срамиш и не го гледаш тоа како грешка. Со други зборови, ни кажуваш дека ти си го оправдуваш твоето изневерување под изговорот "мене повеќе ме изневериле".
Читај и разбери: Не постои никакво оправдание за неверство! Ако некој те вара, не е во ред да му се осветуваш повредуваќи и други - неутрални. Ако видиш дека партнерот те изневерил, имаш право да му раскинеш следната минута, а потоа си слободна за нова врска.
А најдобро е пред да влеташ во новата врска добро да го запознаеш партнерот, за да не се повтори истата приказна како и со предходниот. Понекогаш проблемите се последица и од погрешниот избор. За да не ти се повторува "изневерувањето", барај си дечко кој верноста и довербата во една врска ги гледа како доблест.
Покај се, промени го твојот став за изневерувањето, не барај изговор во "другата страна" и ќе бидеш достојна за доверба
Не те осудувам јас, знам дека си била повредена, но сакам да ти кажам еден повисок начин на справување со повредите, а тоа е изградување на добар штит, ослободување од горчина, соочување со минатите лузни и ослободување од истите, никако осветување, правилен избор на партнерот и добра основа во новата врска.
Можеби залетавме од темата, ама се надевам дека модераторката ќе биде малку толерантна Изменето од EvAngelos - 14.Декември.2007 во 20:07 |
||||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
мислам дека претеравте...назад на тема ОДМА
|
||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||
EmIIIjA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ok,dali bi bilo vo red vaka: da pisev ne nikogas ne bi go izneverila!!! i dali togas nekoj ke se posomnevase? koj denes ja ceni iskrenosta? jas go izneveriv-on mene me izneveri na najbolniot nacin zatoa ne e vo red da nemam pravo da mi veruva nekoj koj ke e so mene-sum iznevereila ednas vo zivotot i ne se sramam od toa mozebi sum pogresila no mene mnogu poveke mi zgresile-doznav na najbolen nacin a on dozna od mene! mu veruvav do bolka,go sakav do bolka,me povredi tolku mnogu sto nikogas nema da zaboravam! ne bil tuka a site go znaea kako so mene,kako bilo i sto bilo sama si znam,ali da nemam pravo nekoj da mi veruva toa e premnogu strogo!!! |
||||
|
||||
EmIIIjA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ok,dali bi bilo vo red vaka: da pisev ne nikogas ne bi go izneverila!!! i dali togas nekoj ke se posomnevase? koj denes ja ceni iskrenosta? jas go izneveriv-on mene me izneveri na najbolniot nacin zatoa ne e vo red da nemam pravo da mi veruva nekoj koj ke e so mene-sum iznevereila ednas vo zivotot i ne se sramam od toa mozebi sum pogresila no mene mnogu poveke mi zgresile-doznav na najbolen nacin a on dozna od mene! mu veruvav do bolka,go sakav do bolka,me povredi tolku mnogu sto nikogas nema da zaboravam! ne bil tuka a site go znaea kako so mene,kako bilo i sto bilo sama si znam,ali da nemam pravo nekoj da mi veruva toa e premnogu strogo!!! |
||||
|
||||
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |