|
Тажна приказна |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas ke ti kazam dve pricini zosto treba da napravis xiv-test:
-ako si inficiran treba da zapocnes porano so terapija koja ke ti go prodolzi zivotot.
-a ako ne si inficiran-ke ja nadmines napnatosta i bez rizik ke prodolzis da se zastituvas sebesi od virusot.
a dokolku te interesiraat poveke raboti eve kontektiraj so lugeto koi se strucni za taa rabota:
tel.broj:070-63-16-23
e-mail : tacci_cvet@hotmail.com
|
||
blue_line
Нов член Регистриран: 14.Мај.2007 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
stvarno tazno!
|
||
FERARI No. 1
|
||
zajkoo
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 200 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pamet vo glava i prezervativi vo dzebot
|
||
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
|
||
MissWarrior
Група Регистриран: 18.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lek za SIDA ne postoi da ne se lazeme.
Lekovite sto gi primaat HIV+ sano im pomagaat da go kontroliraat napredokot na virusot, i da ne dozvolat, odnosno da go prolongiraat pojavuvanjeto na SIDATA. Lugeto sto se pod takva terapija i rezim na zivot seuste se opasni za lugeto koi ne se zarazeni i ja sirat bolesta. |
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
posto e glupost, dali moze da mi kazes kako pomina tvoeto iskustvo so testiranjeto? posto gledam deka veke si imala takvo iskustvo pa da znam zosto ne sum vo pravo
|
||
ANAKONDA.
Нов член Регистриран: 18.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koja glupost!
|
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
upla da te fati, da ti e strav da se testiras. poarno da ne znaes i onaka nisto ne ti vredi. ke umreme site eden den,zosto da si go zamaram zivotot? i onaka nema lek
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Лошооо... Мене вакво нешто да ми се случи незнам што ќе направам Ауу, се наежив.... И после кога ќе слушнам некој дека било побезбедно без отколку со презерватив ќе го истепам.....
Иначе за лекот и јас слушнав дека е најден ама уште не е 100% сигурно зашто ако стварно е тогаш ќе има по сите весници и телевизии и интернет страни.... Значи уште е неофицијално... А и да го најдат некогаш, не верувам дека сите ќе можат да си го дозволат зашто ќе биде доста скапичок..... |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
stvarno,...tuzno,..
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
green-eyes
Сениор Регистриран: 15.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 74 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
денес сме а утре можеби не сме
|
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pozdrav do Invisible i do negoviot hrabar poteg, sepak alal da mu e na covekot so sobral hrabrost da ne potseti site nas kolku e kratok zivotot i kolku treba da go cenime
|
||
MENANY
Сениор Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sto si poseal toa ke si znees,i jas imav eden takov tip,mislese deka moze da gi ima site najubavi devojki na svet samo so taa razlika so negoviot kraj e so si se zeni so edna od najgrdite a i plus ne ja saka.
So si baral da ima sex bez zastita na denesno vreme so nekoj nepoznat ,koga dobro sme informirani za site bolesti so demneat.
|
||
Marta
Нов член Регистриран: 01.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Navistina tazna prikazna...i toa epten,me naezi i ostavi bez zborovi ama vsusnost toa e realnosta..mora da se zastitime..
|
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |