![]() |
|
Кампување |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
stigma04 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kampuvanjeto e edna vrsta na dozivuvanje,imam kampuvano vo livadiste struga i na drugi mesta a po planini sakam mnogu da kampuvam tamu e interesno primer so sator sobrani drustvo gitari piva i ludnici.
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
![]() |
|
smole_mk ![]() Група ![]() Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 43 |
КАмпувам од мал со Адрија приколка. Во приватен смештај идам кога морам, а тоа е кога идам со друштво. Имам шатор, најчесто го распалувам за 1 Мај кога идеме негде, не ми смета и по неколку дена да престојувам во него, имам доста опрема.
Има разлика од камп до камп, во тој каде што идев со моите (Castle, Platamona Greece) WC мириса поубаво од кај мене дома, и е да не речам почисто. Али се си има своја цена и свој гушт. |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Си се мењаат времиња тешко дека сега некој би ме натерал да одам на кампување...Но секако и ќе додадам дека е одлично искуство и вреди да се осети.После десетина години од едно кампување и ден денес има смеење на сите тие моменти што таму се случија.Пет луѓе кои ти се драги, шатор ,оган по цела вечер и секако добри дела од библиотеката на дедо
![]() ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Jas sum kamper...i nemozam da zamislam poinakov odmor...zalosno e samo sto kaj nas nema dobri kampovi....
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Nikogas ne kampuvam. Ili odam kako covek na odmor, bilo kakvo patuvanje ili ic ne odam nikade.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
Bibi sk ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 96 |
На крајбрежјето на Хрватска мислам дека има доста кампови... се сеќавам на Купари, зашто една другарка одеше таму на одмор пред дваесетина години ![]() I jas bev vo Kupari pred dvaesetina godini. Ama kampot nastrada vo vojnata...:( Zapalen i opljackan :(....ama mislam deka potoa go sredija...
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
па не обожавам баш,би кампувала ама на 2-3 дена повеќе не,еднаш сум кампувала и немам некое добро искуство околлу тоа,сакам повеќе комоција,можеби некаде во странство би било подобро но камповите низ Македонија не нудат некои добри услови
|
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Во Црна Гора има еден голем камп северно од Будва. Мислам дека се викаше Јаз, но не знам ништо за цените.
На Хвар го знам кампот Јурјевац во Стари Град, ама пак не знам ништо за цените. На крајбрежјето на Хрватска мислам дека има доста кампови... се сеќавам на Купари, зашто една другарка одеше таму на одмор пред дваесетина години ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
AlisaMM ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Кампување за брачни парови со деца - да, супер е за децата, цело време се на отворено, не мора да одат на плажа, па во апартман, па попладне пак на плажа, во камп се цело надвор, се дружат со други деца од кампот, цените конкретно во Грција во камповите Хераклеа (овој не е многу голем, има солиден санитарен чвор, асфалтирани улички, во последниве години го окупираа струмичани), Посејдон, Орион (помеѓу Платамона и Лептокариа) се 25-30 еур дневно, кампер приколка + кола+2 возрасни, за мали деца се плака поевтино; ме интересираат ваши искуства за други кампови во Грција
Не е воопшто многу поевтино од сместување во апартмани, но со оглед дека мене дечките ми се мали, ми одговара, инаку забава нема нешто посебно за млади. Нас малечкото ни е 2 год. и затоа се решаваме за овој тип летување, по година -две поинаку ќе се организираме, мене конкретно ми е монотоно веќе да кампувам со години на едно место на кое не се случуваати никакви промени, имаме во план да ја смениме дестинацијата, Хрватска, Црна Гора нудат многу повеќе од Грција на пример, со солидни примања може секаде да се прошета
|
|
Alisa
|
|
![]() |
|
*DrEaMeR* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 310 |
епа вака
јас утре тргам на едукативен камп во Крушево и ќе си дојдам во сабота! ![]() ![]() инаку, едукацијата ќе ја вршат Американци и наставата ќе биде на англиски јазик! ![]() Изменето од *DrEaMeR* - 14.Јули.2007 во 10:09 |
|
Кога се сака се бара начин ... а кога не се сака се бара изговор!
|
|
![]() |
|
lost addict ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Јуни.2007 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 27 |
epa za malce sme se promasile izgleda
![]() jas odam sekoja godina vo kamp.lani bev vo batis cenite gi ima za sator a jas bev so starive so prikolka.kampot bese odlicen.plazata bese dobra.zabava preku den,navecer,diskoteki,bazeni,kafici..se :)
zavisi za vozrasta i so kogo planiras da odis a i kade....sever-jug??
|
|
All we need to survive, is the one person who truly loves us!!
|
|
![]() |
|
sweet angel ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 172 |
kampuvanje preku mladinski kulturen centar niz Balkanot
![]() |
|
![]() |
|
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
kamp Battis, Grcija, 4km do Kavala, prekreasen kamp, lani prestojuvav nekolku dena. Mislam bas i ce vi odgovara ako odite samo mlada ekipa
![]() Eve ti link : www.batis-sa.gr
Ja plativ 23eura, za trojca+kola+sator+struja mislam full
Изменето од Lion - 18.Јуни.2007 во 22:09 |
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
![]() |
|
*DrEaMeR* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 310 |
јас лани бев на едукативен камп во Берово организиран од Мировниот
Корпус и проектот на Еколошкото друштво "Вила Зора" - Велес и мн. закон
си поминав...
особено тоа што беше едукативно и имавме настава секој ден т.е. имавме сесии од различни области и тоа: - Лидерство и лидерски работи - Уметност, музика и техника - Надворешност - Комуникација и општество - Здравје и прва помош - Тимски игри * Едукацијата ја остваруваа Американци и на крајот се стекнавме со дипломи; ![]() Инаку овој беше Национален Машки Надворешен Лидерски Камп 2006 ; а и годинава веројатно ќе се организира ваков камп! Изменето од *DrEaMeR* - 17.Јуни.2007 во 14:55 |
|
Кога се сака се бара начин ... а кога не се сака се бара изговор!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |