IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Го сакаш,а тој е во врска
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Го сакаш,а тој е во врска

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 6>
Автор
Порака Обратен редослед
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2009 во 21:55
и ја тој шо го сакам е женет али јбг голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
sanjago4e Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 74
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanjago4e Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2009 во 21:54
go4e te sakam

Изменето од seka - 24.Јануари.2009 во 11:54
Кон врв
Gideon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2007
Поени: 302
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gideon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2007 во 22:41
ne be ona..bese taa zenskata kako se vikase...Hm... ne mi teknuva...
In God we Trust!
God Bless our Land!
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2007 во 18:12
Originally posted by Gideon Gideon напиша:

I jas i bev na edna ednas eden superman(aman ona go imase Batman togas) i ja odensov duri do vselenata....A izgleda ona go sakase  Batman ili ...Pointresen i bil zasto ona sakala temni momci pa i so nego bese a isto vremeno i so mene, arno ama superman e sekogas po jak od Betmena...Pa tak so Betmen se stase po temnite ulici a so Supermen vo dalecinite na kosmosot...E ama ona ne mozese da odluci dali so Supermen ili Betmen treba da prodolzi...pa na kraj otide so Hulk!Ama vikaat deka i toa ne e konecno...se slusa pak bila so Betmena a povremeno se gleda so Supermena..Eh sto prai ljubovta.... A ona bese...

жената мачка?
 CAT WOMAN? LOL
Кон врв
Gideon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2007
Поени: 302
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gideon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2007 во 18:07
 I jas i bev na edna ednas eden superman(aman ona go imase Batman togas) i ja odensov duri do vselenata....A izgleda ona go sakase  Batman ili ...Pointresen i bil zasto ona sakala temni momci pa i so nego bese a isto vremeno i so mene, arno ama superman e sekogas po jak od Betmena...Pa tak so Betmen se stase po temnite ulici a so Supermen vo dalecinite na kosmosot...E ama ona ne mozese da odluci dali so Supermen ili Betmen treba da prodolzi...pa na kraj otide so Hulk!Ama vikaat deka i toa ne e konecno...se slusa pak bila so Betmena a povremeno se gleda so Supermena..Eh sto prai ljubovta.... A ona bese...

Изменето од Gideon - 02.Јули.2007 во 18:07
In God we Trust!
God Bless our Land!
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2007 во 17:21
Originally posted by male4ka male4ka напиша:

Luge gotovo e seTongueKone4no mi se razjasnija mnogu misli i prasanja koi mi bea uvrteni vo glavataBig%20smileSo tipot shto vi go zborev ostanavme samo drugari zatoa shto vo meguvreme se pojavi li4nosta koja mi beshe najpotrebna i mi ja pruzi ljubovta za koja kopneev.Sega ideme veke dve nedeli se sakame i mnogu sum sreknaTongueFala vi na site za vash*te soveti se nadevam deka ja napraiv vistinskata odluka

Искрено се надевам дека мислите и прашањата ти се разјаснија на база на нашите совети, а не поради тоа што се појавил некој нов "супермен" во твојот живот, бидејќи доколку е така, проблемот не ти е решен, туку само преместен и одложен.

Ти посакувам се најубаво во твојата нова врска. Немој да леташ во обалци, затоа што живееш на земјата. Успешна врска не се изградува преку ноќ, потребно е да се инвестира во неа, доверба, жртвување, простување, искреност, советување итн.
Поздрав!

Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2007 во 14:54
A koj toa da vidam jas saka tujg zneac na svoja niva a??Abre aman se od zapad so e najloso zedovme,a za rabota ne ni se slusa...hahahahaha!!!
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2007 во 01:57
Продолжуваш да ја сакаш, а таа продолжува со врската.
Кон врв
vladolik Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јули.2007
Локација: Italy
Поени: 22
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vladolik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2007 во 01:22
Originally posted by male4ka male4ka напиша:

So da pravam?Pomagajte lugeCry

немој да се мешаш тоа е дефинитивно,замисли како би ти било тебе во таква врска некој да ти се умеша....лошо нели Shocked
Do nOT TyPE liKe ThIs... iT maKeS yOu LoOK REt@rdEd
Кон врв
shedow Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 224
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај shedow Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2007 во 00:33
vremeto leci seTongue
Кон врв
Цаци Галапчарот Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Локација: Byelorussian SSR
Поени: 955
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Цаци Галапчарот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2007 во 00:30
КАКО СИ ГО ЗАСАКАЛ, ТАКА ЌЕ ГО ОТСАКАШ.
Кон врв
male4ka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Шмеќерка ;)

Регистриран: 11.Април.2007
Поени: 1939
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај male4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2007 во 00:11
Luge gotovo e seTongueKone4no mi se razjasnija mnogu misli i prasanja koi mi bea uvrteni vo glavataBig%20smileSo tipot shto vi go zborev ostanavme samo drugari zatoa shto vo meguvreme se pojavi li4nosta koja mi beshe najpotrebna i mi ja pruzi ljubovta za koja kopneev.Sega ideme veke dve nedeli se sakame i mnogu sum sreknaTongueFala vi na site za vash*te soveti se nadevam deka ja napraiv vistinskata odluka
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Шмеќерка ;)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај male4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2007 во 01:14
A ina4e da denes mi kaza deka raskinal so zenskata i ne se sekiraj ke se vodam spored tvojot sovet i ke po4ekam da se stabilizira se pa potoa da razmisluvam za vrskaWink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Шмеќерка ;)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај male4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2007 во 01:12

[/QUOTE]

Малечка, сега ќе ти поставам едно дирекно прашање:
Дали ти навистина копнееш по добар совет за да донесеш добар избор, или пак, имаш веќе донесено избор, а од нас бараш подршка (тапкање по рамо) за твојот избор?

Немој да ме сватиш погрешно со прашањево затоа што тоа на сите многу често ни се случува, некоја грешна страст да не води во една насока, а разумот да ни покажува во спротивна насока, и кога совеста ќе не буцка, ние обично бараме мнозинство на подржувачи кои ќе ни ја замолкнат совеста и ќе ни го одобруваат веќе донесениот избор.
Поздрав!

[/QUOTE]Da da jas seuste go baram resenieto so pomos na vasite soveti zasto svarno neznam so da pravam i zatoa ve zamoliv vas za sovet
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 6>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,282 секунди.