|
ОМИЛЕН СТИХ ОД МОЈАТА СВЕТА КНИГА |
Внеси реплика | страница <12345 22> |
Автор | ||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Побратиме, не се лути, нема ништо лично тука. Не е важно дали тоа мене ќе ме задоволи или не, туку е важно да ги задоволи правилата или не. Доколку почнеме со отстапки за еден потоа сите ќе го следат тој терк и темата ќе ја изгуби својата првична замисла. "Може ли жена да го заборави своето доенче, да не му се смилува на чедото на својата утроба? Па кога некоја и би заборавила, Јас нема да те заборавам тебе."
(Господ во Исаија 49:15) |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се извинувам ако мислиш дека спамирам! Ќе го избришам постот во надеж дека тоа ќе те задоволи! |
||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не би сакал да го бришам целиот пост, затоа ќе го замолам Спирос да го ревидира својот пост самиот...
|
||
Do what is right, come what may...
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
spiros, темата не е "Омилено поглавје од мојата света книга". туку "Омилен стих..." и затоа не спамирај и држи се до правилата.
|
||
|
||
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
избришано од спирос во служба на МИРОТ!
Изменето од spiros - 14.Март.2009 во 20:43 |
||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
" Ako nekomu od vas mu nedostiga mudrost, neka ja moli od Boga, Koj na site im dava izobilno i bez ukor, i ke mu se dade. No da se moli so vera i nikako da ne se somneva;oti onoj, koj se somneva, prilega na morski bran, kogo vetrot go izdiga i rastura; takov covek da ne misli deka ke dobie nesto od Gospoda. " (Jakov 1:5,6,7) Изменето од KINGDAVID - 14.Март.2009 во 02:01 |
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
" Ne plasi se , zasto Jas sum so tebe; Ne se voznemiruvaj, zasto Jas sum Bog tvoj; Jas ke te zakrepam i ke ti pomognam, ke te poddrzam so desnicata na Mojata pravda" ( Isaija 41:10) |
||
makarios
Сениор Регистриран: 20.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1282 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Малку насловот е безвеза, омилен стих означува само еден стих, а не три дневно.
Изменето од makarios - 18.Февруари.2009 во 00:54 |
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Надевај се на Господа со сето свое срце и не се потпирај врз сопствениот разум. Мисли на Него на сите свои патишта и Тој ќе ги исправи твоите патеки. "
(Поговорки 3:5-6)
|
||
|
||
rabani
Сениор Регистриран: 02.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
GOSPOD KE VI DADE ONOLKU BOLKA KOLKU SHTO MOZITE DA IZDRZITE I ONOLKU LJUBOV KOLKU SHTO NAVISTINA ZASLUZUVATE
|
||
DOAGA ISUS SO 200000 SVETII
ZA DA IM STAVI KRAJ NA SITE PROKLETII |
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Вака зборува Господ над Воинствата чија Слава ме испрати кај народите кои ве ограбија: „Кој ве допира, Ми ја допира зеницата на окото."
(Захарија 8:2)
|
||
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Зашто вашите мисли не се Мои мисли, и Моите патишта не се ваши патишта - словото е Господово - Како што Небото е високо над Земјата, така и Моите патишта се над вашите патишта и Моите мисли над вашите мисли."
(Исаија 55:8-9)
|
||
|
||
trebo.r.a
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na putu Gospodara svoga mudro i lijepim savjetom pozivaj i s njima na najljepsi nacin raspravljaj!Gospodar tvoj zna one koji su zalutali s puta Njegova,i On zna one koji su na pravom putu.
[/COLOR(An-Nahl:125) Изменето од trebo.r.a - 21.Мај.2008 во 01:24 |
||
KarolinaXP
Група Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 39 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СВЕТО ПИСМО ( БИБЛИЈА)
СВЕТО ЕВАНГЕЛИЕ СПОРЕД ЈОВАНА 8.9 54.Исус одговори:>> Ако се славам Сам , тогаш славата Моја е ништо;Мојот Отец е, што ме прославува, и за Кого вие велите дека е ваш Бог; 55.но *не Го познавате, а Јас, пак, Го знам.И ако кажам дека не Го познавам, ќе бидам лажец како вие. Но Јас Го знам и го пазам словото Негово. *Јован 7, 28. 56.Авраам, таткого ваш, би се зарадувал да го види Мојот ден; и го виде, и се зарадува. ************************************ 58.Исус им рече:>> Вистина, вистина ви велам; Јас постојам уште пред да се роди Авраам.<< ************************************ |
||
Внеси реплика | страница <12345 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |