IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - БЛАГОДАРНОСТ ДО ГОСПОД
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

БЛАГОДАРНОСТ ДО ГОСПОД

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345>
Автор
Порака Обратен редослед
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2007 во 02:17
Ти благодарам Татко за сите Твои милости кои ги излеа врз мене во послдниве месеци кога највеќе ми беа потребни. Ти благодарам за сета грижа и незаслужена љубов за која јас можам само да сонувам дека некогаш ќе ти ја возвратам. Ти благодарам што остануваш мој Татко дури и тогаш кога јас најмалку се однесувам како твој син. Ти благодарам што остануваш верен и тогаш кога те изневерувам.
Фала Ти Татко што ме држиш со Твојата десница, фала Ти што го одржуваш моето здравје, фала Ти што ме исцели од болеста, фала Ти за се! Нека се свети Твоето Име насекаде и секогаш!
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2007 во 01:01
ti blagodaram boze so ne mi se mesas vo zivotot pa mozam sam da si gu kreira a ne su lutka na konec so ide tamu kde ti sakush nego jas si pravam sho sakum

eve,shtom sakash,...da ne ti lichi na neshto,...задоволство

Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2007 во 00:56
brzo
brisi gi tie gluposti so si napisal a lepo zablagodari se kako so znaaes samo ti
aj da ne se karame
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2007 во 00:49
aiii,...a be,jas se zafrkavav so temava,...ama ova ispadna seriozno,...ke razmislam i zbirka da sozdadam od ovie vashi blagodarnosti kon diktatorot,..pardon gospod,..,...mozebi i ke mi se isplati,..ustvari mora,...jas sum profiter,...
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2007 во 00:42
ti blagodaram boze so ne mi se mesas vo zivotot pa mozam sam da si gu kreira a ne su lutka na konec so ide tamu kde ti sakush nego jas si pravam sho sakum
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2007 во 00:28

Изменето од beleg - 25.Ноември.2007 во 11:58
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2007 во 10:22
ТИ БЛАГОДАРАМ БОЖЕ ЗА ТВОЈАТА ГРИЖА ЗА МЕНЕ...ГРИЖИ СЕ ЗА СИТЕ КОИ СВОЈАТА НАДЕЖ ЈА ПОЛАГААТ ВО ТВОЕТО ИМЕ, ПОМОГНИ НИ ПОЛЕСНО ДА ГО ПОДНЕСЕМЕ ТОВАРОТ НА СЕКОЈДНЕВИЕТО,И ТОГАШ КОГА НЕ НИ ОДИ ДОБРО ДА НЕ ЗАБОРАВИМЕ ДЕКА ТИ СИ СЕПРИСУТЕН, СЕ ГЛЕДАШ И СЕ ЗНАЕШ...ВЕРУВАМ ВО ТВОЈАТА ПРАВЕДНОСТ И СУД.БИДИ СО НАС БОЖЕ, СО МОЈОТ НАРОД И СО ОВАА ЗЕМЈА-МАКЕДОНИЈА- ТЕ МОЛАМ ВО ИМЕТО НА ИСУС
АМИН!

Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2007 во 04:01
TI BLAGODARAM GOSPODI, ZATOA STO SEKOGAS SI MILOZLIV I SE GRIZIS ZA MENE. TI BLAGODARAM GOSPODI, STO IAKO PONEKOGAS SE GUBAM MI PROSTUVAS I ME VRAKAS NA PRAVIOT PAT, TI BLAGODARAM GOSPODI ZA SETA LJUBOV STO MI JA DARUVAS, TI BLAGODARAM GOSPODI STO MI POMOGNA DA TE SPOZNAAM! AMEN!

"JESUS CHANGED MY SUNSET INTO SUNRISE"!!!

Изменето од moira - 30.Јули.2007 во 04:24
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2007 во 00:26
znam deka rekov ,deka nemam,...ama eve sum imal
,..znachi:

mnogu sum mu blagodaren shto ne mi go "popil"pametot,...mnogu задоволствозадоволство

Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2007 во 00:00
Ti blagodaram Boze za seta ljubov okolu mene, za seto zdravje na mene i moite najbliski, a najmnogu Boze blagodaram sto sekogas mi go pokazuvas patot koj nekogas ne go gledam.
Amin
Кон врв
Сениор
Сениор

CATALYST

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2007 во 23:16
ти благодарам Боже за секој нов ден, за пријателите, за силата која ми ја даваш а истовремено и утехата во тешките моменти. Слушни ги молитвите на сите кои искрено го повикуваат Твоето Име и смилувај се над нив. Дај ни силна вера и заштита од искушенија и од зло на мене и на моите браќа и сестри кои наскоро ќе го дадеме нашиот завет пред Тебе.
Те молам во Името на Синот Исус Христос АМИН
Кон врв
Marina_21 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2007
Поени: 34
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marina_21 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2007 во 20:02
Mu blagodaram na Bog za prekrasnata zemja koja ja stvoril a nie ne znameme da ja upravuvame kako sto Toj ni naredi.
Ti blagodaram Boze za sekoj blagoslov koj ni go davas iako ne zasluzuvame nisto. Najmnogu od se ti blagodaram Boze za tvojata ogromna i nesfatliva ljubov zaradi koja dozvoli da bide raspnat tvojot edinoroden sin Isus Hristos i sto go postavi Nego kako edinstven posrednik megu nas i tebe.
Ti blagodaram Boze sto mi se objavi i sto mi ja spasi dusata.
Ti blagodarama sto se grizis za moite tekovni sekojdnevni potrebi. I na kraj ti blagodaram za se ostanato za sto znam i ona za sto ne znam deka e za moe dobro.
AMIN
Се што се случува, Бог ќе го насочи така што да испадне на добро за оние што го сакаат Бог.
Кон врв
Сениор
Сениор

CATALYST

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2007 во 10:22
Господи неизмерно благодарам што одговорот беше НЕ, благодарам што си мој Јахве Рафа, и слушни ги сите кои надежта ја полагаат во Тебе.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2007 во 02:47
nemam za shto,...da imav,ajde,.....ne sum neblagodaren!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.