![]() |
|
Колку поголемо внимание, толку помалку љу |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i jas mislam taka, ako premnogu mu obrnes vnimanie ke mu porasne EGOto do nebo nema da moze da se simne posle
|
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
1. Да се избегнува сервилност. 2. Еден ден ако не се видите не значи дека не се сакате. 3. Некогаш човек треба да остане насамо за да си ги среди мислите и чувствата. За домашна работа: Да ја гледаш драмата "Умри машки" кога ќе ја даваат на телевизија (мислам дека веќе не ја даваат во Драмски). Таа е добар пример. |
|
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Moze da e vistina.
Ludjeto se mnogu suetni sustestva |
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Na ljubovta kako i na se drugo i e potrebna hrana. Da ne se zalazuvame, sekoj ima potreba da cue ubavi zborovi, da mu dadete do znaenje deka e sakan, deka ima nekoj sto go stava na piedestal. Vo ljubovta e dovolno samo da go sledite svojot instinkt i da gi pravite onie raboti sto i samite bi sakale drug da gi pravi za vas. Da se bide pozitiven vo ljubovta e najvazno, a kavgite e najdobro da se zamenat so ubavi zborovi, barem taka bi trebalo da funkcionira vo najdobar slucaj. Ako nekomu udarite "samar" golema e verojatnosta da vi vrati, a ako nekomu mu podarite ubav zbor tesko deka na toa ke vozvrati so "samar".
|
|
![]() |
|
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Sakav da zapocnam ista tema ama ja najdov
i jas se prasuvam istoto??????????????????
|
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
![]() |
|
Debora ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2007 Локација: Gabon Статус: Офлајн Поени: 162 |
![]() |
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Niedna rabota koga ke ja preteras ne e ubava . Naj dobro e da najdes balans . Sustinata na ovaa tema e naj dobro objasneta vo knigata : EMOCIONALNA INTELEGENCIJA : Prezasitenosta vlijae na metabolizmot i krvniot pritisok |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
внимание...па неќам од многу ‘внимание‘ да се претвориме во сијамски близнаци...братучед ми и девојка му се ама баш 24/7 нон стоп заедно, гарант заедно идат и у вц , малку патолошки ни изгледа таа врска на сите.
|
|
![]() |
|
ohriganka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Vnimanie da, ljubomora ne
taa ljubomora gusi, a site sakame vnimanie, neli?
|
|
![]() |
|
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Ako te saka nema da mu smeta, ke ti vozvraka.A ako ne te saka ke mu bides dosadna,a toa ke go manifestira kako 'gusenje',nepotrebni raboti it.n.
|
|
Just love
|
|
![]() |
|
wilson ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 31 |
...i jas mislam taka.Se sto e umereno sekogas e podobro! |
|
Good Luck
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Danielsan ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
relativno prasanje ........
mislam ne ...dokolku se raboti za ljubov (obostrana ) |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Ако те сака мислам дека неможе и не треба тоа да му смета... А ако не те сака, тогаш тоа само ќе го гуши и ќе пробува да избега...
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |