IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Романтични гестови...како ....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Романтични гестови...како ....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 9>
Автор
Порака Обратен редослед
chocolate Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 12.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај chocolate Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2007 во 16:58

Zenskati mora da e luda po tebe.Smile

Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2007 во 16:37
I know Wink
Кон врв
male4ka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Шмеќерка ;)

Регистриран: 11.Април.2007
Поени: 1939
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај male4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2007 во 16:30
Wooooooooow
Cove4e te bivaLOLLOLLOL
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2007 во 16:22
Eve 10 romanticni gestovi koi zenite epten gi kontaat pozitivnoWink:
10. Edna taktika sto na zapad e poznata kako "Scavenger hunt" ili "Lovot na mrsojadecot" mozda zvuci kontraromanticno no efektot nema utka. Viknete ja devojkata kaj vas doma i kazete i slobodno da vleze bez da dzvoni, na vlezot ostavete poraka da se raskomoti so edna casa vino ili sl. potoa drugata poraka/livce ostavete go kaj vinoto i na taa napisete na pr. da vleze vo kupatilo a tamu imajte prethodno potgotveno kada so kupka i 3 livce na koe ke pisuva poraka da se potgotvi za uzivanje so sexualna akonotacijaEmbarrassed, e sega da ne go tupam improvizirajte i veruvajte narednoto iskustvo ke vi bide nezaboravnoWink.
9. 24/7 kazuvajte i na devojkata kolku e ubava, prekrasna, neodoliva itn. posto site znaeme deka na devojkite nikogas ne moze da im se zdosadi ubaviot zborBig%20smile.
8. Napisete i na devojkata pismo no zapamtete, racno napisano pismo, bidejki mozda e-mail-ot e revolucionerno otkritie no da bideme realni od romantika nema ni ckljLOL Pismoto ne mora da bide djidji-midji i ligavo tuku koncizno i iskreno pismoEmbarrassed.
7. Odnesete ja na rucek, na pr. precekajte ja od rabota ili fax. i ne i kazuvajte kade odite se dodeka ne pristignte pred restoranot kade prethodno normalno ke imate rezervaciiWink.
6. Viknete te ja kaj vas doma i iznenadete ja so nekoj vas specijalitet posto zenite sakaat maz koj si ja znae kujnataTongue taka taa ke se custvuva posebna a vie ke bidete zadovolni so sebe.Thumbs%20Up
5. Odnesete ja devojkata na oficijalen sostanok bidejki na site ni se ima deseno da posle nekoe vreme parovite gubat interes na 1na1 sostanok a toa mnogu im znaci na devojkite (znam od iskustvoConfused) Wink
4. Kupete i na devojkata iznenaduvacki podarok, onaka bez nikakov povod, no gledajte toa da ne bide plisano mece ili nesto sl. ocekuvanoDead. Ednostavno kupete i nesto sto vie mislite deka i treba ili nesto sto ste otkrile deka potajno go posakuvaBig%20smile Toa sekogas e bonus za vrskataWink
3. Tancuvajte so devojkata, pokazete i deka sekogas ste potgotveni na dobar poteg, toa ne mora da bide na zurka ili sl., ednostavno moze da bide vo dnevna soba pod priduseno svetlo i tivka muzika ili sred bel den vo park na trevaSmile
2. Odvreme-navreme koga ke primetite dek devojkata e napnata ne ja prasuvajte "So ti e pa sega?!?" ili "Da ne treba da dobies?!?"...toa nikako! Naprotiv namesto da trosite zborovi i tropate bezvezni gluposti, IZMASIRAJTE JAEmbarrassed i toa onaka senzualno i nezno e duri togas vasata devojka ke zbesne vo pozitivna smislaLOL
1. Najbitna rabota! Kupuvajte i (ili naberete i) cveke ama onaka od vedro nebo, ne mora da bide povodot denot na vljubenite ili 8-mi mart ili nekoja godisnina, bas od nikade koga ke dojde e najvpecatliv toj gestEmbarrassed
   Se nadevam ova ke ima pomogne na poveke luge da ja pronajdat romanticnata strana vo sebe (bar tie sto ke imaat trpenie da go docitaat tekstotLOL).
A devojki, ako ne sum vo pravo demantirajte me...Wink

Кон врв
Miriam Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Април.2007
Локација: United States
Поени: 336
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Miriam Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2007 во 05:00
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Da ne mi e kolega ? Oti i ja pisuvam grafiti, ama bezobrazni

Неее, не беше безобразен:) Не верувам дека ти е колега, единствен графит му е...
Try again. Fail again. Fail better.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2007 во 19:13
Ili trgovska razmena, ja i prodavam romantika, ona gi siri nogite
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2007 во 18:29
Зависи од човекот Wink
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2007 во 16:26
Romantikata e manipulacija so zadni nameri
Кон врв
sandrica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2007 во 14:56
Originally posted by gunslinger gunslinger напиша:

dobredojdeni se romanticnite gestovi no vo ova vreme koga se site "na noz"toa nekako slabo se primenuva a koj
i da go primeni ke ostane ismean.

Ne mora da znaci!
Go znaev samo 2 dena i se zaljubiv vo nego bidejki sekoj negov poteg bese nekoj romanticen gest.Embarrassed
Just love
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2007 во 11:40
Da ne mi e kolega ? Oti i ja pisuvam grafiti, ama bezobrazni
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Miriam Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2007 во 03:49
Originally posted by brza brza напиша:

a,kade toa,...vamu?ili tamu?Big%20smile

До мене е прашањето? Ако да - во Скопје.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2007 во 02:13
a,kade toa,...vamu?ili tamu?Big%20smile
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Miriam Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2007 во 01:57
Јас не сум толку романтична, ама маж ми (тогаш дечко) еднаш кога бевме скарани ми напиша графит на sидот на мојата зграда. Графитот се уште стои таму, веќе малку го испочкртале децата, ама секогаш кога ќе го видам ми станува многу топло на срцето Heart

Од моја страна романтика - секогаш, што и да правам, кога ќе си дојде дома го пречекувам на врата со бакнеж.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2007 во 21:53
Ja na ljubenata za 8-mi mart i kupiv sajla za otpusuvanje odvod
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.