|
Мрсни вицеви |
Внеси реплика | страница <12345 29> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја прашуваат бабата:
- Бабо, кој ужива повеќе во сексот, мажите или жените? А бабата им одговара: - Кога ве чеша увото и кога ќе го ставите прстот, кој ужива повеќе, прстот или увото? |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малиот Трпе си доаѓа од училиште и баба му го прашува:
- Што учевте денеска? - Учевме еден збор со три букви. - Марш до ѕидот, казнет си! Си доаѓа мајка му и го прашува: - Зошто стоиш овде казнет? - И кажав на баба дека учевме еден збор со три букви… - Иии, продолжи таму да стоиш!!! Си доаѓа татко му: - Зошто стоиш овде казнет? - Па им реков на баба и мама дека на училиште учевме еден збор со три букви. - Кој збор го учевте? - Мир. - Ау, ау, ау! Тие мајка ти и баба ти само на кур мислат! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мајката и држи лекција на ќерката :
- Во момент на искушение прашај се дали вреди поради еден час на задоволство да го живееш цел живот срамно. - Кажи ми ти мене мамо, како си успеала да го продолжиш задоволството на ЦЕЛ ЧАС??? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мајката и вика на ќерката:
- Кога ќе излезеш со своето момче, не дозволувај на прв состанок да ти се качи, зошто ќе плаче мама. После состанокот ќерката се враќа дома и и вика на мајка и: - Мамо, за да не плачеш ти, јас му се качив, па сега нека плаче мајка му! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша оди на кафе. Порачува нормално кафе. Келнерката и го носи, a оваа му вика:
- Извини ама ова кафе мириса на пенис… Келнерката го зема кафето, му го носи на шанкерот и му вика: - Гостинката рече дека кафето мириса на пенис… Шанкерот го мириснал кафето и рекол: - Кажи и да пие со другата рака… |
|
zoranjanev1
Сениор Регистриран: 07.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се среќаваат две женски, по потекло од Чернобил.
- Леле, сестро слатка, што да правам, ми расте трета цицка ! - ѝ вели едната женска на другата. А другата женска ѝ одговара: - Ти расте трета цицка ?! Е баш ме заболе кур за тоа ! |
|
zoranjanev1
Сениор Регистриран: 07.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој труп пијан човек застанал до некоја куќа, и почнал да моча.
Газдата на куќата излегол на прозор, и налутено му вика на пијаницата: - А бе, овде ли најде да мочаш, пред куќава ?! А пијаницата му одговара: - А ти овде ли најде да правиш куќа, пред куров ? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затвореник конечно бега од затвор по цели 15 години одлежани во него. Уште првиот ден влегува во куќа за да краде пари и оружје.
Во спалната начекува брачен пар во кревет. Го заврзува мажот за столче, а девојката за креветот. Потоа се качува вр девојката и ја бакнува по вратот и оди во бањата. Потоа мажот и вели на жената: - Слушај жено. Овој човек е многу опасен погледни му ги алиштата со години бил во затвор. Го видов како те бакнува сигурно не осетил жена долго време. Прави како што ќе ти каже и ако бара секс не се противречи оти ќе не убие. Издржи душо, те сакам! Жената му рекла: - Извини ама не ме бакнуваше. туку ми шепнуваше на увото. Ми рече дека е геј и дека си му изгледал слатко. Ми побара вазелин и му кажав дека е во бањата. Па ти не се противречи и прави што ќе ти каже! Издржи душо, те сакам. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некоја женска се враќа дома, и мајка и и вика:
- Си пушела, а? - Не бе мамо, сакаш да ти хукнам?! - Не, забриши се! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цветко ја сретнал бившата женска.
- Еј здраво маче, баш вчера мислев на тебе! - Е Цветко, Цветко, не требаше да ми раскинеш, гледаш дека ти недостасувам? - Не бе, кога мислам на тебе не свршувам брзо! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
После долгиот престој во Париз, Трпе си дошол дома и прво нешто што направил – секс со Трпана.
- Трпе, како на француски се вика женскиот полов орган? - Мони! - А кога е малку поголема? - Моника! - А кога е како мојата? - Хармоника, п**ка ти матер! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две комшивки разговараат:
- Јас и маж ми имаме Олимписки секс. - Блазе си ти, значи имаш одличен секс во животот? - Па не баш, се случува еднаш на 4 години. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува човек со куче во кафич, седнува на шанк и порачува две чаши виски. Му ги дава шанкерот чашите и овие двајцата ги испиваат. Некоја девојка во кафичот зачудена се приближува до човекот и го прашува:
- Убаво си го научил кучето. Знае уште некој трик?? - Секако. Знае како да задоволи жена. Девојкава се заинтересирала како тоа кучево може да задоволува, па ги зема и двајцата за рака и ги носи во некоја соба позади. Се соблекува девојката, се мести убаво на креветот и чека кучево да ја задоволи. Арно ама кучево не реагира, само си го гледа газдата, па човеков изнервиран му вика: - Абе, глупо куче. Гледај сега, ова е последен пат како ти покажувам како се прави тоа |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е тоа?
- Сите одат, еден ебе: Сватови. - Еден оди, сите ебат: Трпе на службен пат. - Сите одат, сите ебат: Излет на синдикалци. - Сите одат, еден наебал: Погреб. - Еден ебе, сите спијат: Состанок. - Сите одат, сите наебале: Работна акција. - Еден оди, сите наебале: Контрола на УЈП. |
|
Внеси реплика | страница <12345 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |