|
Како да се победи Мајк Тајсон |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEKOGAS KOGA KE VE FATI STRAV... KOGA KE VI SE TRESAT KOLENATA .... KOGA VI SE MELI VO UMOT... SAMO RIPNETE ... I SE KE SE RASCISTI ... AKO VE UDRAT PO NOS... NISTO STRASNO ... KOLKU PAATI NI TECELO ... PA NISTO... LEGNETE ... I KRENETE JA RAKATA ... AKO NEKOJ SAKA MOZE I NOGATA ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BRAVO DEVOJCHE.. JAZIKOT KOSKI NEMA ... AMA KOSKI KRSI... DRAGO MI E STO TE CITKAM ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Betty
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo Marco ...
najdobroto oruzje za samoodbrana e " ZBOROT " |
|
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PRVO COVEK TREBA MENTALNO DA GO POBEDI PREDIZVIKOT... I POSLE TOA DA SE DESI VO REALNOSTA !!!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
3 PATI OVA I POSLE |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
napoleon
Сениор Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако извадам кубурата, тек тогаш ќе видиме кој е кој
|
|
NEMA POTPIS
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
carter
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JA GLEASE LI BORBATA NA MIRKO CRO COP...JA SE SPRIJATELIV SO NEGO PA SEA DOJDETE SO TAJSON |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GLEDAM DEKA POLEKA AMA SIGURNO ODIME PONATAMO ... Изменето од marco_antony - 26.Февруари.2007 во 10:02 |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Betty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo Marco eve i tuka malku pred
da se odjavam ...ti posakuvam mnogu uspeh vo sekoja tema i iskreni sogovornici |
|
|
|
Betty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ubavo e toa koga znaes deka imas zastita do tebe
i sirok krug na prijateli Marco dobra vecer ,eve sum u jas tuka |
|
|
|
carter
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa neli ke go tepame zaedno......more dojdete vie na kafe kaj mene pa i ja da se sprijatelam |
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Претворете го стравот од неуспех во Провокација..... ма има да го постигнам ова па ако треба ке се окозам , нема сила шо ке ме запре .....
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
страв од неуспех... јас секогаш пробувам па што биде биде, подобро ми е така отколку да не направам ништо па после да си викам еееј требаше вака,така
|
|
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |