|
Просјаци |
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Автор | |
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не сум мајка тереза ама имам чувства,..како за луѓето така за животните,..не секам да гледам тажни лица,..впрочем,..секој заслужува да биде, барем малце среќен нели?..па и на тие луѓе им е доста од појавата ..„оди побарај кај други, јас немам“..сепак, вреди да се помогне, колку толку, важно да не ти тежи да душа!
Изменето од Командантица - 13.Февруари.2009 во 23:23 |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prositeli ili moliteli, molat za da im dadete pari,
imaat pravo sto ve pljukaat, imate 10.000 plata a ne ste sposobni 5 denari da im poklonite |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na site bi im dala kolku sto mozam,ama na onie bezobraznine na plostad,koi te plukaat,te vlecat za jakna,te kolnat,boze prosti mi ama nikad vise nema da im dadam..od koga vidov za so gi trosat mi se zgrozi..za cigari i disenje lepak..strasno
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
baraat samo pari zasto dobro znaat deka za toa ste najsilno vrzani
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas na tie sto doagjaat na vrata gi ponuduvam so jadenje....nikoj ne saka, site sakaat pari....prasanje e dali se tie navistina na maka. Ako im ponudite da vi srabotat nesto za pari pak ke odbijat. Im davam samo na tie sto vo moment ke ocenam deka navistina im treba.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
обично давам ама еднаш едно такво дете ме удри со кутија и оттогаш некако ги избегнувам |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja sum inernet prosjak...molam zenski za malku vnimanie
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
porano povekje davav pari na onie koi prosat, ama gi ima sekakvi, ke zaodat po tebe dodeka ne im dadesh pari ili ti visat nad glava ako sedish nekade...
pred edna nedela doagja edno ciganche i i bara pari na drugarka mi i taa nemahe sitni pari osven 5 den i mu gi dade samo tie i ova na kraj ja ispcuva! kaj mu davash pari pa i ke te pcuva be! drug eden, vozrasen chovek e, se mava po ulici, ne raboti nishto, postojano bara pari od lugje, mu davaat i odi vo sportska kladilnica, tamu gi troshi parite, a ti veli daj pari za leb! drugi sluchaevi taka baraat MALI DECA pari za leb a istite kupuvaat cigari, igraat na fliperi, kupuvaat pivo i sl... ako im dadesh leb i so leb go frlat! sekako ima i takvi koi navistina nemaat i ne se sposobni da rabotat, tie prifakjaat se sho ke im pruzish i ne te pcuvaat ako si im dal malku bidejki vo momentot tolku si imal za davanje. |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само на оние она улица, а не и на оние кои доваѓаат на врата.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prosjaci-visoki energetski tela
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gospod nema,...ama ke te kazni chovekot,...ako nekoe ti najde pod trkalata,...pa,da vidime dali posle isto ke mislish,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BRZA, mislis deka ne mi e jasno deka se dodeka im davame tie ke baraat,ama aj da odminam nekoe boso i golo? Gospod ke me kazni!
|
|
people are strange
|
|
renesansa
Група Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 72 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Skoro sekogas im davam koga pobaraat.I se cudam kako opstojuvaat so nikakvi prihodi....
Sekoj mes. zemame plata, i se ne ni se dovolno...Romskite semejstva se obicno mn. cleni, a zemaat po 2000den. socijalno.Sto ponaped so taa milostinja?
Redovno se goli, bosi.....i sekogas se gladni.
Zatoa umiraat mladi...
A toa sto se losa gletka so prosjacenjeto, treba dr faktori da se zamislat zosto e taka...
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da,da,...bidi sigurna deka nema shto da jadat,...i krevet,...a,be ajde,...od takvi zalostivi ,..zatoa i ne mozesh da mrdnesh od niv vekje,...samo,...treba izgleda da nastrada nekoe od niv na nekoja raskrsnica,...pa,da se svesti nekoj deka ne im e mestoto tamu,...nastrana toa shto ja oslikuvaat zemjata bash takva kakva shto e,...ama,toa ne treba da se pokazuva,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |