|
Турбо фолк или не ? |
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Автор | |
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е да, бар се употребуваат инструменти... посебно од балканов, со што се афирмира и зајакнува нашиот, нели, балкански идентитет... Турбо, техно,м рап -све едно та исто. Инаку, од турбофолкерите, најомилен ми е Аца Лукас. Рокер у душа. Цвикер у падежи. Аца Лукас -Лична Карта Најак ми е бугарскиот. Преслава - (незнам како се чита 1) Андреа и Галена -(незнам како се чита 2) Ѕверки! |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
gOJDO
Сениор Регистриран: 01.Јули.2010 Локација: Eritrea Статус: Офлајн Поени: 115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
porano do nekaden mozev da istrpam turbo folk...sega veke neee
nema sansi.... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
ZokiBoSS
Сениор Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во турбофолкот можите да најдите поквалитетни музики отколку во електронската музика!
Зато мирни сите |
|
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
|
gOJDO
Сениор Регистриран: 01.Јули.2010 Локација: Eritrea Статус: Офлајн Поени: 115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако веќе морате да се дрогирате, баталете ги сељачките дроги ко турбофолк и хероин. Шмркајте бело!
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
obozhavam turbo beee sekogash koga e prisuten okolinata e kalabalak ne se znajt koj jadi koj pijet......
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не.
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас как Тиги толку знам и доста ми се
Инаку не поднесувам, ама некогаш..... |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Турбофок... бљак.
Знам некои песни, еве да се пофалам. На “репертоар“ ми се: -Горим знојим се од Аца. -Аспирин од Сека. -Беле руже од Аца исто така. Иначе па и да сеум поднапиена, би откачила на Master of puppets, а не на КАФАНА ЈЕ МОЈА СУДБИНАААААА!! |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Турбофолк = sh*t!
|
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
LSFC
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Svi kazuvate ili poveketo od vas tvrdo NE.Interesno mi e kao se napiete ili ste leko pivnuti togava sto slusate.I ako vi pustat turbofolk,popfolk ili kakov e tam folk ,ke go zamolite li dj-ot da smeni stilot ili po najbrziot nacin ke kachite prijatelkata vrz stal?
Изменето од LSFC - 19.Јули.2009 во 11:32 |
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
море кога сум поднапиен сеедно ми е, само нека е весело |
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma neeeeeema sanseeeeeee
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |