|
Цвеќарство |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | |
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej i mojava doma kaj nas isto ko u dzungla bese, se dodeka tatko mi ne gi isfrli nadvor, ama starata pak si gi vrati i sega u hodnik stojat.
Inaku samak cvekinja vnatre, samo so isav... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мајка ми има цветна градина дома, по терасите. Имаше едно време во големиот ходник, едни огромни цвеќиња, и се чувствував ко во џунгла да сум, а што е најбитно, имаше еден огромен кактус, кој што ми беше омилена дестинација при слегување по скали. Јас, пак напротив, ич не сакам цвеќиња, па добро малку..Ама не пак, да ги чувам и одгледувам.
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес си го направив меракот и си купив 4 саксии PETUNIA - PENDULA ,но во различни бои
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За блу
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И мешањето на повеке видови цвеке може да даде пректасно нешто
|
|
|
|
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако сакате зумбулите кoи веке прецветаа ,пак да ги расцветаат иако не се сезона еве еден мал совет....извадете го од земјамзамотајте ги во алуминска хатрија и ставете ги во фрижодер( најдоле и внимавајте да не замранат)......две недели се доволни........така ке помислат дека презимиле и ке расцветаат усте еднаш
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma ne, toa se samo smeski koi samo na mene mi samo smesni, inace ima dobro obrabotena i raskosna gradina, sekoj da posaka da i mirisne od cvetovite
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цвеќето на цвеќето не треба да се преколнува
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма сите цвеќиња нека и се исушат ако помисли на друг ! А ? ...не тука ?...па спомнувам цвеќиња, а знам дека ги сака
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Боцките не се глдаат
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma ljubica e najbolji i najnezno cvetce
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изнасадив неколку големи саксии со љубичици т.н ден и ноќ, едните се ситни и се разгрануваат а другите се крупни и во полни бои. Моментално ги красат покривите на куќите од моите зајчиња зашто таму се најбезбедни.
Имам и големи дворни саксии полни со лаванда која многу убаво мириса(сама ја израснав од семе) и висечки саксии кои допрва ќе ги засадам со цвеќиња. За таа намена од семе израснав многу убави цвеќиња специјално за нив кои се разгрануваат и шират низ 4 месеци Lobelia i Tagets. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Рециклирање на ’’отпадокот’’
Филџанот како саксија Доколку сте обожавател на vintage стилот,распарените филџани или чаши за млеко или чај,можат да ви послушат како мали саксии или свеќници.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...od adamot?
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |