|
Тајното решение на идниот премиер |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
NIKOJA uloga ne ti dozvoluva da se raspashuvash,............pogotovo shto narodov zivee vo beda vo ovaa zemja,...........ama,vie toa ne moze da go sfatite,..... |
|||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
А да се распрашавте прво која била улогата на Чашуле во Мексико и Латинска Америка, а?
|
|||||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
koj chovek,be?,......toj BEDNIK, shto zemal kralski apartman vo newyork,....dodeka beshe vo sluzba na drzavata i narodot,........toj e BEDNIK kako i ostanatite,....samo,prashanjeto e koj e od koj po BEDEN?!
|
|||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||||
Lazycat
Сениор Регистриран: 16.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 179 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Со скудоумење! Колку да се каже нешто.
|
|||||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Зашто? Ме интересира ваква изјава со која позадина е подкрепена? |
|||||
|
|||||
Lazycat
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Vidi sega, jas licno go znam чашуле и знам дека никогаш не бил член на КП, ниту на СДСМ, ниту на ЛДП, нема книшка ниту од ДА, а ниту од ДПМНЕ, има само од Нова Демократија, партија која со Оровчанец ја создадоа за да остане ДПМНЕ на власт кога Циле од ДА пребега накај Бранко.
Затоа, ако си толку мудра како што велиш нема да збориш без докази и факти напамет.
|
|||||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
momentalno Gruevski e na poteg... da vidime sto ke bide...
Ima dva tipa na lideri: 1. Gandhy 2. Hitler Eden lider moze da bide ili ednoto ili drugoto... nemoze denes malku ke bidam Hitler.. pa Gandhy... Mislam deka Gruevski ke bide lider tip na Gandy! :) |
|||||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Кај ви е флексибилноста..??
Од една страна кажувате катастрофа, а од друга пред да истечат овие 4 год свашта друго ке се каже.. Гледајте го сегашниот кадар кој каде е поставен, па ке правиме моабет.. Секогаш кажувам за било кој..погледнете ја другата страна на медаљата..Никој не знае што точно се прави.. Нити напагам нити бранам во овој момент.. Ако е навистина така, кадар е човекот за таа работа за разлика од некој од клупа што ке го стават што не знае ни Д од дипломатија и културно однесување во јавност и ван јавност. |
|||||
|
|||||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Добар е Чашуле доста забеган тип,ја мислам дека е одличен избор дефинитивно ке направи некој испад по што би не приметиле и запамтиле
|
|||||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Катастрофа... нака ни е господ на помош |
|||||
|
|||||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Bev odsutna pa duri sega odgovaram.Lazycat, casule najprvo bese dolgogodisen clen na KP, za da potoa proseta od SDSM, preku LDP, DA, VMRO, tocniot redosled ne go pamtam, a skandalite.....site znaeme so kakvi avioni patuvase i vo kakvi hoteli odsednuvase za vreme na negovata diplomatija, a i krazbite od arhivskiot materijal dodeka bese direktor na radio Skopje.... malku li e? |
|||||
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
DAJTE I SANSA NA NOVATA VLADA!!!!!!!!!!!!!!! PA POSLE PRV KE KOMENTIRAM AKO NESTO NE CINI. |
|||||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
Lazycat
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Цензура!!! Полициска држава!!
Каде е правото на слободна мисла??
|
|||||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |