|
Дали треба да се гледа Кодот на Давинчи? |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | ||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne sum go gledal a i nema so kogo da go gledam, sam nesho ne mi se gleda film, nemam kef koga gledam film, sam.
|
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
dragan733
Група Регистриран: 30.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 52 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ни јас ја немам читано книгата а филмот го разбрав.
Целата работа е да се најде местото на саркофагот на Марија Магдалена, а местото е обележана на мапата на декодерот. А штом ќе се најде местото на саркофагот ќе се докаже теоријата дека постојат наследници на Исус Христос, што црквата ја негира таа теорија.
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa taka ti e ko ja nemam citano knigata, ali sepak filmot e uzas |
||
|
||
dragan733
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
apple e кодот на декодерот за да може да се отвори. Онаа машинката со бројки и букви. Инаку легендата вели дека на Њутон му паднало јаболко (apple) од дрвото додека се одмарал под дрвото и така се сетил на законот за гравитација.
|
||
dragan733
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не си го разбрала филмот, можеби дека немаш некои претходни знаења. Изменето од dragan733 - 01.Јуни.2006 во 21:21 |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zabraviv da prasam dali vsusnost kodot na da vinci e ---APPLE---???? ili jas sum pogresno razbrala
|
||
|
||
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Веќе 2 недели го имам дома филмот а уште не сум го гледала(немам време)
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve decki i jas samo so go izgledav filmot i da vi kazam po glupabv film vo zivotot nemam gledano
izgleda oti ne go razbrav ama ne vi preporacuvam da go gledate filmot oti ne e nisto posebno. SOVET: Ako ja imate knigata-procitajte si ja oti vo filmot nema sto da se vide!!!! |
||
|
||
dragan733
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Рушење на христијанските догми. Би се согласил да се руши нешто што асоцира на зло, а добрината дали треба да се руши и да е извештачена, се со цел да се каже дека сето тоа е лага.
|
||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dokolku ja imate citano knigata samo ke si go rasipete vpecatokot bidejki filmot e katastrofalno napraven. sluckite se samo nafrlani, nema nikakva povrzanost megu niv. zal mi e samo sto dadov 180 denari za da go gledam:)
|
||
YODA
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas ja procitav knigata i mnogu me zainteresira, pa zato nema sansi da ne go gledam filmo. Svoevremeno edno drugarce napraj tema za knigata i mnogu me raduva so na nekoj mu ima teknato da napraj i za filmo. Jas mislam deka uste pogolem odziv ke ima ko ke go vidat filmo pojke luge i duri togas ke se razvie duskusija. Javen apel do narodo MAKEDONSKI: GLEDAJTE GO FILMO |
||
и то...
|
||
grdo pajce
Нов член Регистриран: 14.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pokraj tolku mnogu knigi napisani protiv citiram "najblagorodnata llicnost koja vo telo bila prisutna na zemjata",ovaa kniga i film se banalni i nemat potreba filmot da ne se gledat i knigata da ne se procitat,zosto ke se svatat samo kako umatnicki dela, a stavot ne mozat da ti go promenat
|
||
that which does not kill you only makes you wanna kill
|
||
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas gledam filmovi poradi razonoda, no toa ne znaci deka se sto ke vidam svakam zdarvo za gotovo. Pred site znaeme svetot na Hollywood proizveduva entertainment i se e za pari. Inaku kritikite kazaa deka filmot ne bil tolku uspesen no sepak moze da odite i da go vidite.Napraven e spored knigata no bidejki e brzo editiran ne go napravile "sovrsen".
|
||
Pharaoh
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A zaso da ne se gleda. Koa bese aktuelen filmot THE PASSION OF CRIST bese zabranet da se gleda.Sepak toa e samo film i treba da se gleda
|
||
Fortune favores the bold - Среќата ги прати храбрите
|
||
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |