![]() |
|
Брзо возење |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 12> |
Автор | |
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sakam brzo vozenje i znam da odlepam i od krushevo da se simnam na odredeni mesta i so 130-140. a bogami i adrenalinot e ... WOWWWW samo Gospod da ne cuva site...
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
а кој сликаше
![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
..utre vecer zdravje stavam foto-finis so 210 na sat.ako bog dade.
![]() ako ne stavam,znaciiii....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Јас само кога сум сама. ![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Скоро секој сака брза вожња али и најмала грешка чини премногу ....
Као помал клинац стискав туража до крај , возев без кочници , се дур не пополнив некој ендек ... Сеа брза вожља само као совозач , бар се додека не ме каснале бубачки пак
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Е ова е многу, ама... скоро па да полеташ ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Wow....I ja sakam brza voznja
![]() |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
ми зоврива и крвта и почнувам да се гушам
штом ќе влезам во кола...еве една година наназад ..... ![]() уживанција - страшно.... ![]() |
|
![]() |
|
Адреналинска работа. Да ти зоврие крв од глава до петици. ![]() |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Аууу јас го обожавам ова!
Секоја чест Анастеа. Уживање е тоа, кој пробал знае. Кој не, нека си замислува.
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Пајсер, да не мислиш нафта пијам насабајле, наместо кафе? ![]()
Ќе чекаме и да се логираш и да ставиш некоја слика. Па ние ќе погодуваме кај те “фрлил“ чичко-пилотот ![]() |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13975 |
,,,e da ,,,a ti da iskontrolirash,, krvta ,,garant imash poeke benzin otkolku krvni elementi,,,
![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
За сите пари,до каде и да ме носи.
![]() Ако и се логирам ќе видите каде ме фрлил. ![]() |
|
![]() |
|
За ноктите е ![]() Кај ќе леташ ти утре? Или ќе возиш некое брзо летало? ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |