IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Македонски литературен речник
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Македонски литературен речник

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
Автор
Порака Обратен редослед
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Статус: Офлајн
Поени: 14599
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2006 во 22:55
da bidam iskrena mene voopsto ne mi se dopagja temava bidejki se povtoruva so veke postoeckata tema "smesni dijalekti" i stvarno e glupavo da se pisuva za isti raboti vo 2 temi
podobro neka ja zatvorat ovaa tema ili vo kraen slucaj neka ja izbrisat

p.s. Ovoa bese moe mislenje i zatoa bez ljutish!
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2006 во 21:39
PA IMASE VAKVA TEMA NEGDE PO FORUMOV..
NE E VAZNO...REKOVME DEKA OVDE, SEPAK, NE E TOLKU ,,STROGO,, I MOZE DA SI PISUEME I U SLENG..... NA DIJALEKTI,... I TAKA
PRAVOPISOT ......ZA NA PRAVI MESTAWink

covek uci dodeka e ziv-OD MENE
Кон врв
leptir Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 14.Мај.2006
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај leptir Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2006 во 21:53
vo pravo si maja nasiot recnik se poveke se gubi i navleguva srbizmot vo nego pametna ideja dade treba da se stavi kako tema
primer stranicno-lateralno
pozdravce se citame
Кон врв
maja_070 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Февруари.2006
Поени: 66
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja_070 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2006 во 17:25
bas bi bilo dobro da go znaeme makedonskiot literaturniot jazik zasto ni 40% od makedonskiot narod ne gi znaat zbororvite sto ni se vo recnik .taka da dojdov do ideja da gi pisuvame za da mozeme da gi naucime sto vikate vie? pisete po edno zborce pa taka ke se soberat poveke i poveke ke znaeme:) a i poubavo e da imame takov recnik odkolku osnovniot. pozdravce ve ocekuvam

Изменето од mamma - 12.Септември.2008 во 16:39
m.v
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,264 секунди.