IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Исповедување
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Исповедување

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 13>
Автор
Порака Обратен редослед
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2008 во 13:12
...prosti, mi, o, forumski boze, greshni misli me napadnava u zadnje vreme, ova curive ti se ubi-boze, sve do edna zavodnichki, pusto da ostane onaa poslovicana "ne umri magare na zelena trava"...eh...плазење
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2007 во 11:05
Sonuvav deka sme se zaljubile so edna...i mnogu se sakavme...dur traese sonot...i odma poslem toa storiv analiza na sonot...i taa bila nekoja od forumov...bre, kakvi gluposti sum pocnal da sonuvam...
Кон врв
Mishell_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јуни.2007
Локација: Sweden
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2007 во 00:50
Za nepolni 24 casa vleguvame vo novata 2008 godina, za nepolni 20 casa ke bideme zaedno, za nepolni 9 casa ke me razbudi utroto na 31 Dekemvri. Posledniot den od godinata, hmmm a koga ke se setam, mislev deka 2007 nema nikogas da pomine. Ke ja pametam godinata sto izmina po mnogu presvrti koi mi se slucija vo zivotot, nekoi dobri, poveketo losi. I sega sedam vo soba so cigarata i se prasuvam, sto e ona sto go nauciv ova godina? Mnogu malku, da ne recam nisto. Veke znaev deka ljubovta znae da boli - toa i ne bese nekoja novina za mene. Veke znaev deka lugjeto se pobrzi da osuduvaat otkolku da prifatat - i toa mi e odamna naucena lekcija. Veke znaev deka vistinata retko koj ja zboruva - izliteno klise koe ne vredi ni da se spomenuva. Navistina ne nauciv nisto. No uste edna godina e pred mene 2008, novi predizvici, novi iskusenija. Ako me prasate sto sakam da naucam vo ova godina, ke kazam samo edno.. Kako vo svetot oblecen so tolku bolka, da se najde parce sreka i ljubov koja nema da izgori so novogodisnite sveki? Hmmm, a milion dollar's question..   
Кон врв
antigona Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 139
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antigona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 17:38
Segasnosta,koja veke utre e minato Sekogas po dozdot doaga sonce.Nikoj ne e povreden od tebe i tvoeto srce.Zatoa cuvaj go sebicno za pravata licnost
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 15:18
Minatoto odamna go ostaviv zad sebe, ne pisuvam za nego tuku za segasnosta сршено%20срце..

Изменето од Mishell_G - 26.Декември.2007 во 18:45
Кон врв
antigona Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 139
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antigona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 15:08
Originally posted by Mishell_G Mishell_G напиша:

Ne gledaj vo moeto srceNe gledaj vo moite ociNe gledaj vo zenaKoja se sokriva od vistinata. Ke gi premolcam zboroviteKe gi progoltam solziteSo seta gorcina vo sebeKe se nasmeam da ne primetis..Deka sonceto odamna ne izgrevaDeka nokta podobro mi prilegaDeka odamna ne sum bila nicijaI zaspivam so prazni sonista.

Koga te citam,srcevo mi se krsi.Nemoj da si tolku tazna,ke go najdes vistinskiot,veruvaj.Samo ostavi go minatoto,za da go vidis
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 00:29
Ne gledaj vo moeto srce
Ne gledaj vo moite oci
Ne gledaj vo zena
Koja se sokriva od vistinata.
Ke gi premolcam zborovite
Ke gi progoltam solzite
So seta gorcina vo sebe
Ke se nasmeam da ne primetis..
Deka sonceto odamna ne izgreva
Deka nokta podobro mi prilega
Deka odamna ne sum bila necija
I zaspivam so prazni sonista.

Изменето од Mishell_G - 26.Декември.2007 во 20:04
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2007 во 14:54
Oprosti sto sam bio baraba,
jer nisam znao da si tako slaba.
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2007 во 12:41

<font face="Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif">Vo posledno vreme cesto se soocuvam so prasanjeto na doverba. Po priroda sum otvorena i kazuvam sto mislam bez zaobikoluvanje, sto se veli nemam vlakna na jazikot, a drugite cesto toa go karakteriziraat kako svoeglavost i mu izgleda neprirodno. Se prasuvam zar dojdovme do toj stepen nie lugjeto, sto ni e cudno koga nekoj ja zboruva vistinata? No, na moja golema zalost, se pocesto sretnuvam lugje koi se krijat pozadi maski i konstruiraat svet na lagi vo koj ziveat i koj im go plasiraat na onie okolu niv. Zarem e tolku tesko i strasno da se "razgolis" pred nekoj, da gi frlis maskite i da uzivas, mesto da kompliciras. E sega, zosto imam problem so doverbata. Pa posle mnogu neuspesni obidi da ostvaram otvorena komunikacija so nekoi bliski lugje, svativ deka toa retko se slucuva. Na krajot izleguva deka samo ednata strana bila iskrena, a drugata gi koristela da ne recam zloupotrebuvala tvoite komentari i izjavi. Eh, se naogjam vo mnogu teska situacija..premnogu mi se dopagja, mislam deka go sakam, no ne mu veruvam. I pricinata ne lezi samo vo nego tuku i vo mene. Stanav skeptik i se potesko mi e da poveruvam. Zborovite gi slusam, no znacenjeto nivno go zemam so rezerva. Kako da mu kazam deka toa sto e vazno se delata a ne zborovite. Mozes na site da mu kazuvas deka gi sakas, no ne mozes na site toa da im go pokazes so postapkite zosto tie se ona sto e najvazno na krajot. 

Hmmm... A si veruvas li sebe si?
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
jasac771 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 19.Декември.2007
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај jasac771 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2007 во 12:17
i jas se custvuvam isto
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 22:31
Vo posledno vreme cesto se soocuvam so prasanjeto na doverba. Po priroda sum otvorena i kazuvam sto mislam bez zaobikoluvanje, sto se veli nemam vlakna na jazikot, a drugite cesto toa go karakteriziraat kako svoeglavost i mu izgleda neprirodno. Se prasuvam zar dojdovme do toj stepen nie lugjeto, sto ni e cudno koga nekoj ja zboruva vistinata? No, na moja golema zalost, se pocesto sretnuvam lugje koi se krijat pozadi maski i konstruiraat svet na lagi vo koj ziveat i koj im go plasiraat na onie okolu niv. Zarem e tolku tesko i strasno da se "razgolis" pred nekoj, da gi frlis maskite i da uzivas, mesto da kompliciras. E sega, zosto imam problem so doverbata. Pa posle mnogu neuspesni obidi da ostvaram otvorena komunikacija so nekoi bliski lugje, svativ deka toa retko se slucuva. Na krajot izleguva deka samo ednata strana bila iskrena, a drugata gi koristela da ne recam zloupotrebuvala tvoite komentari i izjavi. Eh, se naogjam vo mnogu teska situacija..premnogu mi se dopagja, mislam deka go sakam, no ne mu veruvam. I pricinata ne lezi samo vo nego tuku i vo mene. Stanav skeptik i se potesko mi e da poveruvam. Zborovite gi slusam, no znacenjeto nivno go zemam so rezerva. Kako da mu kazam deka toa sto e vazno se delata a ne zborovite. Mozes na site da mu kazuvas deka gi sakas, no ne mozes na site toa da im go pokazes so postapkite zosto tie se ona sto e najvazno na krajot. 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 23:21
Koga pocnuvame vrska sme poneseni od euforijata i se ni izgleda rozevo, no cestopati vrskite ne zavrsuvaat taka slavno. Blagodarenie na nekoi losi iskustva odluciv da vlezam vo vrska, navodno so ladna glava, za da se zastitam sebesi. I znaete sto, toa bese najgolemata glupost sto sum ja napravila do sega. Aj mene sto ne mi bese ubavo taka rezervirana da bidam kon nekogo sto mi se dopagja, gledam deka i toj signalite sto gi dobiva od mene go zbunuvaat. I normalno nisto ne odese ko sto treba, se do vcera koga odluciv da rizikuvam, da ne bidam kukavica i da ja prifatam ljubovta so otvoreni race. Sekako moze da bidam povredena, sekako moze da me boli ako ne uspee. Tocno e deka ke se zastitam od toa da bidam povredena ako ne go prifatam rizikot so otvoreno srce da vlezam vo vrskata, no tocno e i deka so zatvoreno srce samata sebe ke si se osudam na samotija.  

Изменето од Mishell_G - 19.Декември.2007 во 23:23
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 03:02

Kolku mi e drago sto ve gledam site koi ste tuka i taka aktivno gi popolnuvate postovite na forumot vo ranite utrinski casovi големо%20гушкање. A jas mislev samo jas patam od nesonica голема%20насмевка..

...da de, niedna zaljubena zena nemoze da spie...toa sakashe da ni kazesh?...плазењеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 02:54
Kolku mi e drago sto ve gledam site koi ste tuka i taka aktivno gi popolnuvate postovite na forumot vo ranite utrinski casovi големо%20гушкање. A jas mislev samo jas patam od nesonica голема%20насмевка..
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.