|
Кој е поголем лидер жената или мажот ? |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аj водете
обадете кога стигнем |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако мажот е главата, жената е вратот. Толку имам за лидерството. Не знам конкретно на какво лидерство се мисли...? Оти има области во кои не сакам да бидам лидер пред мажот. Доброволно се препуштам да бидам “лидерувана“ |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,site sme vo zabluda,,,zgreška i teška,,,,,
,,,nit mažot , nit ženata,,,, ,,,,tiki ovie novive ,,,neutralnite,,,, ,,, nie sme veke dinosaurusi, vrsta vo izumiranje,,, Изменето од pajser - 02.Април.2014 во 23:38 |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мажот може да мисли дека е поголем лидер...
а жените грешат што мислат дека е природно лидерското место да му припадне на мажот
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Неодамна бев на еден семинар каде што меѓу останатото се постави и ова прашање... Кој е поголем лидер жената или мажот ? Ме изненади процентот на одговорите каде што повеќе од 90% беа за мажот...! Уште поизненадувачки за мене беше тоа што и многу жени размислуваат така.... Би сакала да прочитам мислења од Вас драги форумџии ( секако да се изземе физичката сила ) |
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |