![]() |
|
Никола Младенов |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Автор | |
DameMak ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Откако се наполни со пари кртикувајќи го Бранко во 90-те, се ујдиса и прими капитал од крадените пари на Љубчо, за на крај комплетно да си ја продаде душата на Бранко, и да се оддаде на курвалаци и разврат. Затоа жена му не пријавила нокјеска дека не си дошол дома (немало да му е прв пат да заглави кај некоја друга жена). Не ме чуди воопшто крајот на тој испрдок од човечко битие. И ти викаш во СУВ-ЏИП Мерцедес, нема шанси да се превртиш и погинеш? Мооооре јакоооо Изменето од DameMak - 28.Март.2013 во 16:52 |
|
Illegitimi Non Carborundum
|
|
![]() |
|
Gorazd777 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Па ајде да одиме и понатаму во втерувањето на Стравот, Кој најмногу зборуваше отворено за власта, и на КОЈ му наместија како во некои други времиња веднаш после парламентарните Избори,па на Љубета ,за кој немаат уште завршница,е СЕГА МООООООООООЛЧЕТЕ, денес го .......... НИКОЛА МЛАДЕНОВ со Теренско возило(СУВ-ЏИП МЕРЦЕДЕС),ВЕДНАШ ПОСЛЕ ИЗБОРИТЕ... Некни на 24 Вести,беше ИНТЕРСНО Тивок,дури и ЗАЧУДУВАЧКИ за тие што го знаат,а ДЕНЕС,ЛАПСУС во една од изјавите на МВР... ВО ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ НЕМАШЕ ЗАКАНИ ЗА ОПСАНОСТ НА НЕГОВИОТ ЖИВОТ....ВО ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ??? Не коментирам повеќе,да не развиете Болна Фантазија??? Јас Знам како работат, А ВИЕ???? П.С.За сигурноста на МЕРЦЕДЕС,возилата, ИМЕНО ФАБРИКАТА ДАВА ПАРИ ВО ОДНОС НА СИГУРНОСТА,ЗА ТЕСТ НА САМОТО ВОЗИЛО,КОЈ ЌЕ ГО ПРЕВРТИ ВО ОДРЕДЕНА КРИВИНА,А ...ОВДЕ БЕШЕ КРИВИНА,... И КООООООООЈ ГИ ЗЕМА ПАРИТЕ???? |
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |