|
Македонија низ реклами |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И да се смееш и да плачеш. Да, такви не гледаат. Кога дојдоа мои пријатели од странство ми велат, добро бе Санти тука знаете ли што е култура? Знаете ли како да се однесувате? Имате ли некоја етика? Имате ли пишани правила по кои треба да се однесувате. Значи коментарот мој е за твојот втор клип, а и за мојот |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баш така е... ги изгледав сите видеа од кампањата...
Вистината боли понекогаш.
ова ми е ВРВ ...
... сега ми текна, кога дојде тетка ми од Сан Франциско, таксистот од автобуска до центар и` наплати 60 долари, а потоа и` врати кусур 130 денари... Изменето од LiDivio - 17.Мај.2012 во 18:45 |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека потполно си ја промашила поентата на пораката.
Ова не е реклама наменета за странските туристи (воопшто не е наменета за рекламирање на македонскиот туризам во странство), туку порака е за македонските домаќини. За мене таа е одлично стокмена. Беше крајно време да се стори нешто вакво ! |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да се смеам или да плачам? Вакви ли сме навистина? Вакви ли не гледаат другите?
TVC Turizam - Makedonska Pazarska Prodavachka.mpg - YouTube |
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |