![]() |
|
Задоволни ли сте од програмите на медиуми |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Автор | ||
FosterThePeople ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Изразувам почит кон постариот погоре
![]() |
||
I just wanna feel real love.
|
||
![]() |
||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
|
Не ме убеди, ама ајде, млад си...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
FosterThePeople ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
|
Сега сакаш да кажеш дека напразно пишувам?!
![]() Набројувам,иако по горе ги пишав:Дете,маж,жена,неверство.Секој филм е со иста содржина,што крајно ми оди по нерви. |
||
|
||
![]() |
||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
|
Па наброј од тие ,,доста заеднички работи,, барем 3...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Имаат доста заеднички работи ама сепак не ги мерев со индиските и турските.Сакав да кажам дека модата на сериите по ТВ многу брзо се менуваше.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
А што имаат заедничко српските со латиноамериканските, индиските и турските серии???
![]() |
||
![]() |
||
|
Порано беа на мода шпанските,па индиските оние џаламарите што немат појма од глума(кои уште траат но се во загрозен вид),некое време беа српските и хрватските што беа така така,а сега дами и господа!!!Секоја турска глупа серија е мегахит,терахит,ултрахит,потресна...плачки,деца,мажеви швалери,швалерки....ланец на изневерувања и гугукања.Немам коментар!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
додека трае системот 24/7 туркиш серии задоволство немит...
![]() ![]() |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
|
Majkl, за жал така е... само има една поговорка која вели: Ако не се цениш себе си, нема никој да те цени . Нашите луѓе не ја знаат... или ја забораваат. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
![]() |
||
|
Што има задоволство од турските серии што ги даваат 24/7?
Имам приметено дека интересните јаки филм.чиња ги даваат после 12,кога ретко кој е буден за филм...катастрофа! Многу мразам оти секоја сабота и недела има репризи цел ден...па дајте бе луѓе и за другите нешто не само за децата и старите! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
|
Ако кажеш „Живот, Кола, Стил„ звучи некако повеќе македонски, поселски, а во Македонија има само овци, магариња, коњски коли или некои таква асоцијација имаа(т)... а ако кажеш "Life, Аuто, Stylе" тоа звучи поамерикански, а во америка сите возат спортски cars со style ![]() ![]() Изменето од Majkl - 28.Февруари.2012 во 22:56 |
||
![]() |
||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
|
Зошто програма за автомобили на Алфа телевизија е насловена на англиски "Life, Аuто, Stylе" ? Зарем немаме соодветни македонски зборови ? |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
![]() |
||
|
Да, задоволен сум од тоа што сум го изгледал, а не од понудата воопшто.
![]() ПС: Пред некој ден изгледав една епизода од ,,Саваш,,, ми кажа баба ми (таа ја следи секој ден
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
|
NE...voopsto...
![]() |
||
vivi
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |