|
ПРЕМИЕР? |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А тој кралот на Хунзите? Шо ќе му фалеше нему да биде премиер? Ете палата и така му прават, слуги си има свој и сигурно го заболе за Македонија повеќе од сите досегашни заедно
|
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дека актуелниов е полош од било кој од овие да...но сепак ни треба премиер...а тоа не е играчка, нарочно во пустелијава во која сме се нашле...
Изменето од marsovec - 15.Јануари.2011 во 16:55 |
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ех и ја би сакал, но он би можел да биде премиер едино... ако има своја партија. |
||
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од наведениве личности само Ивановски би можел да биде премиер, мислите дека Грујо или Бранко би се сложиле да постават премиер кој нема да можат да го контролираат. Се обиде и Хари Костов во политиката но кога виде со каква банда си има работа човекот едноставно си замина. |
||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
sloboden MKD
Група Регистриран: 14.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како нема...само дали ќе добијат шанса???
|
||
|
||
sloboden MKD
Група Регистриран: 14.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sostojbata vrie, na Makedonija definitivno ke i se sluci premier da bide nekoj od biznis felata vo Makedonija. Jas povtorno ja aktueliziram temava bidejki mislam deka nitu SDSM, pa ni VMRO imaat lufe koi moze nasata drzava da ja odnese na prav kolosek.
|
||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Grujo neznam dali ke ucestvuva na narednite izbori, bidejki e zvezda vo paganje.Ta eve nokeska, izjavava sto ja cuv vo vrska so prisluskuvanjeto od strana na obvinitelot Svrgovski e protivna na stavovite na vladata .A videte ni za mitoto ,korupcijata i organiziraniot kriminal nemaat pozitivno mislenje ekspertite. Toa mnogu nesto kazuva na sekoj koj bil vo politikata ili ja prati aktivno.
I za Ljubco nikoj ne mislese deka ke otide na onoj nacin.
Изменето од marsovec - 29.Јуни.2010 во 22:18 |
||
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е за такво нешто прво треба да ги седнеш на маса двата најголеми политички мастодонти во моментов на политичката сцена во Мкаедонија,а тие се СДСМ и ДПМНЕ и да ги поттикнеш ради добро на државата да формираат една влада,не знам како да ја наречам,еве влада на народен фронт.
Арно ама,во овај момент не гледам начин тоа да се случи,па дури ни во подалечна иднина.
Малку утопистички ти е предлогот Марсовец,ама и тоа е предлог зошто да не,секој со свое мислење.
Арно ама Грујо и Бранчо не мислат така со сигурност,Бранчо може мисли дека би било тоа појдовна идеа за негово дефинитивно седнување во Премиерска фотеља,но Грујо тешко да така резонира и би дозволил такво нешто од причини што во наредните според мене избори би го тепал Бранчота со 2-1 резултат.
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za da se prekinat delbite ne bi trebalo da bide primarna partijata, za drzavata se raboti.Neophodno e splotuvanje na narodot za mo moze da se implementira vistinski pluralizam no i demokratija.Zatoa e neophodno da se pojavi nov Garibaldi,Tacerka,Tito,Obama,Kralot Petar na Rusija, ...jaki licnosti koi mozat da gi proguraat drzavnite interesi vo prv plan.Inaku loso ni se pisuva.Ke imame ciklusi na izbori i koristenje na izbornite pobedi vo licni celi i se taka dodeka ne se urnisa Makedonija vo celost.
Jas taka gledam na rabotite.A ova za Kerim - ne mora toj - no nekoj koj bi mozel da bide obedinitel na narodot i na interesite na Makedonija. Изменето од marsovec - 29.Јуни.2010 во 16:46 |
||
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А која партија би ја застапувал Керим како "иден премиер"?
|
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koj i kakov za premier?Vo sekoj slucaj nekoj koj bi imal rejting najmalku 50+1 .Vo svetot gledate koga vrvniot politicar ke go izgubi rejtingot do ili pod 50% se diga panika ,ponekade sleduvaat vonredni izbori ili posebni reformski zafati za promeni na najbrz vremenski period.Kaj nas e rekord ako nekoj ima 20% doverba od gra]anite.Katastrofa.
Inaku mozebi Srdzan Kerim bi mozel da go obedini narodot i da stigne do rejtingot nad 50%.
Vo ovie nebidnini mozebi toa e dobro resenie ,iako ne go znam covekot licno.
|
||
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Спред мене имињата во воведниот пост се извадени од ракав и немаат ни малку интерес а ни политичка потпора од некого да бидат Премиери потенцијални.
А ако се земе во предвид дека прво некој друг освем ДПМНЕ треба да победи на избори тогаш листава станува уште по апсурдна.
А избори засега нема ни на видик
|
||
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |