|
Тинејџери |
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Автор | |
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еј... ај оди си во 3 саат (или још боље, 5) и ќе видиш што ќе се случува... и мене ништо не ми велеа... порано... Кога почнаа да ми велат : не пијај толку пиво , почнав друго да пијам и готово Ииии.... сите знаеме за други да кажиме, пошто ако евентуално ја утниме работата со претпоставките наши нема баш толку да не боли, а особено е добро што сме поштедени од детали... а со сини картончиња не работиш во ординацијатаа??? |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене никогаш не ми викале: врати се во толку и толку.
Само мајка ми ќе ми каже: полека со пивото и да не те сањам (ова да не те сањам и значи да не доаѓам после еден) Инаку, дојдов до еден заклучок дека тинејџерите повеќе сакаат совети од тинејџери, отколку од возрасни. Доказ за тоа е мојата импровизирана ординација. Озбилно, се на се, имам негде околу 10тина пациенти, кои доаѓаат двапати неделно кај мене во соба и правиме муабет на различни теми, па делење совети, ваму -таму. Плус и еден пациент преку интернет (ќе се препознае) Това пациентите се другари и другарки, да се разбереме. Јас кога викам дека има потенцијал во мене за психолог, ме заебаваат, ми викаат дека е тоа нонсенс. П.С: Веќе ќе наплаќам. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако сакаш да работиш, фала богу, има работа, ама кој ќе си го пусти летото со тоа...
А за излегувањето .... до пред скоро обично си се враќав кај 12 и пол пошто тогаш ми се растураше друштвото, а деновиве машала како ми е тргнато и во 4 на сабајле се прибирам... дома двајцата седнати и вака изгледаат (мама) (тате).... (јас) шо дремите бе уште... доцна е, ај легнете си.... и ќе почнат да се лутат... (е овие се така ставени) Изменето од volkswagen - 12.Август.2010 во 12:55 |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма кутри тие, работа за да поработуваат нема, им се брани излегување до касни саати (и не треба толку да се задржуваат надвор од домот).
Еве неколку итересни информации воопшто за младите (во групацијава спаѓаат и нашиве тинејџери) Половина од младите преживуваат со два долари во џеб |
|
The_Boss
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор GFX Designer Регистриран: 31.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 948 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе легнувањето касно ви е нормална појава. Јас си легнував и уште си легнувам навечер од 2 до 6
|
|
Поради неплатени сметки, ИДИВИДИ го исклучи потписот на The_Boss.
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E za ova imas eden golem plus ...toa e problemot.. A znaes zosto.. Ako si legne vo 11PM, ke stane vo 9AM i vecer ke bide premoren..pa ke mora pak 11 vo krevet tolku mozeme da izdrzime ..ili prati go da kopa nekade ..da vidis..9 vo krevet |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa, jasno deka e normalno...
...."slabogodishnicite" da si se drzat...megju sebe. |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е што дека... ако спие касно -негов проблем. ако седи до касно -пак негов проблем. негови се подочњаците и главоболката. п.с: нормално е тоа. |
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e tolku problem shto spie do ...2-3-4 PM...
problemot e shto ,..ne spie do....3-4-5 AM.. |
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бидејќи мразам едитирани постови, само ќе надополнам, т.е ќе ви кажам како е да бидеш тинејџер денес.
Еден саат -станување. После седнување на компјутер. Три саат -ручек (а може и покасно) Седнување пред тв. Слушање на празни муабети на татко ти или мајка ти. Гледање на фубал, фешн тиви или фокс лајф. Чет со сладок тип/добра женска Зјапање во огледало и депримирање поради носот/гзот/стомакот Искачање Враќање Јадење Спиење. И така се во круг... До први септември. А после доаѓа моено: -ај у парк ма! -Не можам, имам за учење физиологија. |
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај, колку сте па вие сеа...
Брза, и што ако не станал во 9. Па на распуст е мајку му стара! Денес на пр. спиев до еден саат. Па што? Што па на вас старите ви смета тоа? Ако стане рано -што се разбудил толку рано па да тропа по куќа.... ако се разбудил толку рано -пак зошто? Аманте више! Глејте си работа. И оставете ги другите да спијат до кога сакаат, пошто ако не спијат, друго ништо попаметно немаат за правење. |
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
немој брза, тоа ти е сосема нормална појава,
ако не спие сега колку сака, кога...
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ovoj mojov,..ushte ne se razbudil!
...ako zemam edno drvo..... |
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со нивната шема на спиење, тинејџерите ги побиваат сите теории за биолошки часовник, биоритам итн, како и Дарвиновата теорија за потеклото на човекот.
|
|
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |