IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Здравје > Вежбање
  Активни теми Активни теми RSS - Како да ослабите само еден дел од телото?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како да ослабите само еден дел од телото?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
Автор
Порака Обратен редослед
polzavce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2008
Локација: Angola
Статус: Офлајн
Поени: 1325
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polzavce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2010 во 12:57
И јас имам сличен проблем, кога се дебелеам се во нозете ќе ми се залепи...

Еве неколку совети, па ако сакаш и можеш примени ги...

1. направи промени во исхраната (исфрли благо, газирано и сувомеснато)

2.Навечер не јади сол воопшто (Може солта ти ја задржува водата во организмот)

3. Наутро пиј мнооогу вода.....и воопшто во текој та денот пиј вода и зелн чај

4.Направи промени во начинот на вежбање (фокусирај се повеќе на долниот дел од телото, но не го занемарувај и горниот....значи повеќе точак, орбитрек, трчање)

4. Купи си антицелулит гел еве има еден ефтин (околу 200 денари) а многу ефикасен. Се вика ТОРСО на Јака-80 е. Ќе ја подобри циркулацијата на крвта во делот на бутините, ќе се подобри размената на материи во клетките зафатени со целулит, кожата ќе се измазни, а паралелната употреба на гелот и вежбањето ќе го намали обемот на нозете.

Вака постапувај 2 недели, па пиши ни за резултатите..кај мене има резултати..
МИР со сите
Кон врв
stigma04 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2010
Поени: 2661
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigma04 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2010 во 23:37
zemi tocak i vozi dava dobri efekti za slabeenje
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
Кон врв
gicaprasica Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 05.Април.2010
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gicaprasica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2010 во 23:07
Daj be pisete barem nesto, ako treba i izlazete
Кон врв
gicaprasica Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 05.Април.2010
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gicaprasica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2010 во 19:35
Zdravo. Me interesira dali e mozno da se oslabi samo vo nozete? Bidejki se zdebeliv vo dolniot del od teloto poveke odkolku kaj stomakot i racete. I dali so vezbanje na orbitrek i najlonska kesa ke uspeam da oslabam poveke vo nozete otkolku vo racete i stomakot? Fala vi mnogu na site.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,173 секунди.