|
Како да ослабите само еден дел од телото? |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас имам сличен проблем, кога се дебелеам се во нозете ќе ми се залепи...
Еве неколку совети, па ако сакаш и можеш примени ги... 1. направи промени во исхраната (исфрли благо, газирано и сувомеснато) 2.Навечер не јади сол воопшто (Може солта ти ја задржува водата во организмот) 3. Наутро пиј мнооогу вода.....и воопшто во текој та денот пиј вода и зелн чај 4.Направи промени во начинот на вежбање (фокусирај се повеќе на долниот дел од телото, но не го занемарувај и горниот....значи повеќе точак, орбитрек, трчање) 4. Купи си антицелулит гел еве има еден ефтин (околу 200 денари) а многу ефикасен. Се вика ТОРСО на Јака-80 е. Ќе ја подобри циркулацијата на крвта во делот на бутините, ќе се подобри размената на материи во клетките зафатени со целулит, кожата ќе се измазни, а паралелната употреба на гелот и вежбањето ќе го намали обемот на нозете. Вака постапувај 2 недели, па пиши ни за резултатите..кај мене има резултати.. |
|
МИР со сите
|
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zemi tocak i vozi dava dobri efekti za slabeenje
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
gicaprasica
Нов член Регистриран: 05.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Daj be pisete barem nesto, ako treba i izlazete
|
|
gicaprasica
Нов член Регистриран: 05.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo. Me interesira dali e mozno da se oslabi samo vo nozete? Bidejki se zdebeliv vo dolniot del od teloto poveke odkolku kaj stomakot i racete. I dali so vezbanje na orbitrek i najlonska kesa ke uspeam da oslabam poveke vo nozete otkolku vo racete i stomakot? Fala vi mnogu na site.
|
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |