|
Секс со професорка !!! |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jako e ova
eden poznat rece nema niso podobro od sex so profesorka po matematika decinjata negovi ne uspeale da naucat ni mnozenje do 100 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да не си ја имаш мувата на капата
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се исплашив бе! |
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пагане зборував за ова Срби се исексале сред јавна плажа, што беше објавено пред некој ден на иди види, нема врска со темава, не била професорка |
|
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve kako nastanuvaat aferi...
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сексот со професорка? на плажа? пред сите??? |
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пред малку ја читав ( овој пат на една германска страна ) онаа информација што беше пред некој ден на иди види за оние што имале секс на плажа пред сите, мислам во црна гора...
а на германскава страна напишале дека е во мк
ме збунија... Изменето од Schatzii - 13.Август.2010 во 00:02 |
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тема: Секс со професорка !!!
sto da ne... samo ne dodeka drzi cas. |
|
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фантазија на секој тинејџер...
фантазија која останува не реализирана... Што е со обратната комбинација? Секс помеѓу ученичка и професор? Ви делува дегутантно, девијантно и неприфатливо? Ме интерсира колку тинејџерките фантазираат? |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
gOJDO
Сениор Регистриран: 01.Јули.2010 Локација: Eritrea Статус: Офлајн Поени: 115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хаха. Абе малиот си направил филмм и напишал приказна. Зарем некој стварно вернува дека бомбастична учителка ќе се дупи со неоформена личност, дете без никакво(или со скромно) сексуално искуство?
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa profesorkata nema rogovi?? obichna zhena kako site drugi....ako imash hrabrost da imash seks so komshivkata ,so prijatelkata od tetka ti....demek so postara....profesorkata ne znam shto bi bila specifichna?
no mislam deka ne e vo red od tolku chupi vo generacijata okolu da se pikira profesorka za seks....neshto ne ke da bide vo red !! |
|
gOJDO
Сениор Регистриран: 01.Јули.2010 Локација: Eritrea Статус: Офлајн Поени: 115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И кога се разбуди виде дека си се измочкал во гаќи?
|
|
BadrHari
Нов член Регистриран: 24.Јули.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a kade e prodolzenieto od prviot de; ???
|
|
I kad mislim dosta je ljubav ne izostaje dovoljno i zrno je da srce uvek puno je....
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mi se bash najjasni, ama....mislam deka imashe ...ponekoja...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |