|
Вицови - љубов, секс, останато |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | ||||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Razgovaraat dve koleski vo kancelarija,ednata plavusa drugata brineta.Plavusata se zali,lele sto sum nastinata grlovo me boli i malaksana,a drugata,jas si nemam gajle koga sum nastinata mu go ispusam dobro na mazot mi i utredenta sum ko nova.Plavusata...u dobar sovet bas ke probam.Utredenta vleguva plavusata vo kancelarija i prosto leta i puca od snaga....o koleske gledam si ozdravela,da i toa blagodarenie na tvojot sovet,samo mazot,ti nemozese da poveruva deka ti si me pratila kaj nego da me izlekuva......
|
||||
Dani79
Група Регистриран: 24.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ајде да се насмееме Споделете ги вицовите кои ви лежат на срце
Му вели Господ на Адам - Имам за тебе една добра и една лоша вест. Добрата е дека за тебе создадов два нови органи, едниот се вика мозок, другиот п---с. Првиот ќе те направи да бидеш паметен, да создаваш и да водиш интелегентни разговори со Ева. Другиот ќе ти овозможи да се размножуваш, а Ева ќе биде многу задоволна што го имаш тој орган. Па добро вели Адам, тоа се многу добри вести. Која е тогаш лошата? Господ одговара - па лошата вест е дека нема да можеш да ги користиш двата органи истовремено. |
||||
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |