|
Албански институт во поранешната амбасада |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A shto izugruvaat sega Amerikancive? Posrednici, koi poleka poleka ke go otvaraat patot za "golema Albanija"??
|
||
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е кажи де ајде , не се срами.
|
||
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А ова како некоја закана или...... не те разбирам баш ако сакаш доискажи се., Изменето од MAKEDON-FILIP - 01.Ноември.2009 во 02:25 |
||
MAKEDON-FILIP
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аман човек се е јасно како ден, што да ти кажам друго....
ако знаеш нешто поише кажи си... |
||
real
Сениор Регистриран: 19.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 161 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ke ti tekne vo bliska idnina kompletniot finis. |
||
MAKEDON-FILIP
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе мене ми текнува , па затоа ја отворив темава , ваљда некој ке процита нешто поучно дека не сме за ставање жар онаму кај што не гори.
|
||
real
Сениор Регистриран: 19.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 161 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zarem ne moze da ti tekne tebe zosto, |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
изјавата од Бичиклиски беше катастрофа...мислат ли дека сите сме луди?
не бевме ние жими мајка...трагикомични се |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
MAKEDON-FILIP
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Штознам....не дека се нешто подобри ама никогаш и не така цинично обвинија дека некој од опозиција е крив за тоа што они напраиле додека биле на власт. |
||
MAKEDON-FILIP
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ама не ме интересира сега што би напраиле другите стално со нив ке се правдаме , а нешто нечини и ете ти го блинкерот Бичиклиски и неговите посрани изјави за она кој е крив чекај да ми текне.. а да СДСМ беше жими мајка.
Прашањето е што мајка бара сега Албански институт во среде Карпош , нека биде во Арачиново а и што има да има таков институт кога веке има еден во Албанија каде што му е местото. |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ич не мислам...знам дека ќе бидат исти...можеби и бетер...и на едните и на другите се некој друг им е крив |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Немој да мислиш дека другиве би направиле нешто пораэлично доколку се дочепаат до власта
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мајка бежанија никад није плакала |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |