|
Софи Караќаева |
Внеси реплика | страница <12345 10> |
Автор | ||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kolku poveke ja ozboruvate, tolku poveke i davate na znacenje, a so toa ke i se krenat akciite do beskraj... ionaka se treska od zemja vekje...
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
malku se zbunuva na muabet ama nema veza, ke se upravi
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Работи како хостеса упс "водителка" кај Д.Вучиќ во емисија,само колку да ја има на тв |
||
kamcevski
Нов член Регистриран: 18.Февруари.2008 Локација: Antigua And Barbuda Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и јас го забележав тоа на ексклузив, и уште не ми е јасно што професија е тоа џетсетерка. што ли работи??? |
||
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tor e nordiski bog - vo mesecina sum 'bik' a rogovi od zena mi se...Sofi Karakaeva nosi tasna od 1500 evra...Koj glease vo 'faci' vucic i sofi, skriena kamera...3 devici - vuci, zoki 'faci' i sofi karakaeva...Dumb and dumbrs...
|
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne sum sigurna, no mislam deka Tor znaci `bik`. pa, ne mora da bides konj - blisku si, a i bolje zvuci :) |
||
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ednas bese slikana kako java na konj - vednas posakav da bidam konj!!!
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prvpat slusam za ovaa...sto i ne e cudno...makedonska dzetseterka...mwahahahahahahaaaaaaa....ohohohohhoooo...koj dzet set .....uhuhuuuuuu....ce se pomocam od smeenje....ooooohoooo....
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aj zdravozivo ....ve citam ve citam i vi se cudam :))))))))) Sofija ima brak pozadi sebe...dete od toj brak....maz i e Pero Mitrov ili poznat kako Pero-Javor....taa i toj se od Gevgelija....toj si go rasturi brakot za nea....i sega ziveat vo Skopje....cela e plasticna silikonska i voopsto ne e prirodna i ne e ni osobata koja bese prethodno (mislam na izgledot)...a za nejzinot zivot...zena koja denonokno ja pratat tracevi a za vistinitosta na istite sama si znae....nikoj ne i svetel za da znae i nikoj ne treba da i sudi...kako saka taka si zivee....sogragjanka mi bese
|
||
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Фала,ако не заборавам ќе гледам.
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во петок, мислам околу 21:30 на А1
види ја и слушни ја |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А која емисија Вучиќ води,на која телевизија и кога?
Баш сакам да видам што персона е дотичната Софи.
|
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аха,значи Перо финансира а Софи се презентира....јако многу
|
||
||
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па беше во петокот за прв пат како водителка во емисијата на Д.Вучиќ,ако има вечер емисија може да ја гледаш сигурно ќе има пак некои нејзини бисери
|
||
Внеси реплика | страница <12345 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |